Hogyan tudnék feljebb lépni?
nem tudom mit kéne csinálnom van egy adott súly fekvenyomásban ahol nem birok továbblépni egyszerűen megrekedt a fejlődés vagy nem tudom..mi a teendő?
értelmes válaszokat várnék ha lehetséges! és ha lehet csak erre kérek tanácsot semmi egyéb felesleges dolgot!
Az a bajod, hogy nemtudsz nagyobb súllyal fekevnyomni a mostani maximumodnál?
Egyszerű a megoldás.
Egy erőemelő által írt cikkben olvastam, hogy:
Ahhoz, hogy minnél hamarabb nagyobb súllyal végezhess egy gyakorlatot néha minden hétköznap csinálnod kell, és hidd el egyre könnyebnek fog tűnni az a súly.
Ha például 50kg-nál áltál meg és heti 4 alkalommal mész terembe (vagy otthon edzel) akkor minden edzésbe beiktatsz 3 széria fekvenyomást 50kg-val. Utána mehet rendesen az adott edzés. Próbáld ki. Csak nehogy megsérülj.
ne úgy!
próbáld ki úgy hogy mikor mell edzésed van akkor variálod a gyakorlatokat és a sorozatokat
pl: kezdtél fekvenyomással és utánna nyomtál ferde padon
na akkor most cseréd meg a gyakorlatot másfél hétig és ha le telt a másfél hét akkor kezdjél a fekvenyomással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!