Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék feljebb lépni?

Hogyan tudnék feljebb lépni?

Figyelt kérdés

nem tudom mit kéne csinálnom van egy adott súly fekvenyomásban ahol nem birok továbblépni egyszerűen megrekedt a fejlődés vagy nem tudom..mi a teendő?

értelmes válaszokat várnék ha lehetséges! és ha lehet csak erre kérek tanácsot semmi egyéb felesleges dolgot!

2012. jún. 25. 22:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Az a bajod, hogy nemtudsz nagyobb súllyal fekevnyomni a mostani maximumodnál?

Egyszerű a megoldás.

Egy erőemelő által írt cikkben olvastam, hogy:

Ahhoz, hogy minnél hamarabb nagyobb súllyal végezhess egy gyakorlatot néha minden hétköznap csinálnod kell, és hidd el egyre könnyebnek fog tűnni az a súly.

Ha például 50kg-nál áltál meg és heti 4 alkalommal mész terembe (vagy otthon edzel) akkor minden edzésbe beiktatsz 3 széria fekvenyomást 50kg-val. Utána mehet rendesen az adott edzés. Próbáld ki. Csak nehogy megsérülj.

2012. jún. 25. 23:00
 2/4 A kérdező kommentje:
akkor ha 70 kg a maximum akkor azzal csináljak 3 szériát és utána vegyem le és csináljam kisebbel?
2012. jún. 25. 23:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy másik jó módszer, hogy elkezded lassan csökkenteni a pihenőidőt a sorozatok között. Egészen lassan, de biztosan. Amikor már fél percnél jársz, akkor visszatérsz a normális pihenőidőre, és emelsz egy kicsit a súlyon, ami ekkorra már menni fog.
2012. jún. 26. 09:15
 4/4 anonim ***** válasza:

ne úgy!

próbáld ki úgy hogy mikor mell edzésed van akkor variálod a gyakorlatokat és a sorozatokat

pl: kezdtél fekvenyomással és utánna nyomtál ferde padon

na akkor most cseréd meg a gyakorlatot másfél hétig és ha le telt a másfél hét akkor kezdjél a fekvenyomással

2012. jún. 26. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!