17 éves vagyok,180 cm és 65 kg, a karom 32cm, meg birok csinálni 35 fekvőtámaszt, és 8 húzódzkodást, szerintetek ez jó?
Figyelt kérdés
És hogyan fejleszthetném a fekvőtámaszt meg a húzódzkodást, szeptemberre ki akarom húzni magam 15x, és fekvőt meg 50et szeretnék. Ez lehetséges?2012. jún. 19. 01:05
11/17 anonim válasza:
En is 17 vagyok es 180, de 50 fekvotamaszt csinalok, es 20 huzozkodast. A karom 36cm, es messze nem a legvastagabb a kortarsaim kozul. Igaz szekely vagyok :D:)). De mindenesetre ez jo teljesitmeny, menj kondizni ;)
13/17 A kérdező kommentje:
De erre nincs kondi terem...
2012. jún. 23. 20:21
14/17 anonim válasza:
Én 14 éves vagyok a karom 33 60 fekvőt csinálok húzodzkodás 10-12 amit szeretnél el tudod érni és ne félj a fegyenc edzéstől
15/17 anonim válasza:
a fegyencedzés nagyon jó! És ha sok fekvőt bírsz az csak jó állóképesség! Ha erőt akarsz terheléssel fekvőzz, vagy emeld fel az egyik lábad fekvő közben stb, hajrá!
16/17 anonim válasza:
fegyencedzést tőltsd le ncore ról, amúgy meg a mesztelen harcos GTG módszerével azt a húzódzkodást még növelni kellene...
17/17 anonim válasza:
basszuskulcs,azt hittem lány vagy XDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!