Szeretnék venni egy JG P90-est?
Figyelt kérdés
Van egy JG(Jing Gong)P90es airsoft fegyó amit megszeretnék venni csak azt nem tudom hogy megvegyem e mivel hogy olvastam olyanokat hogy gyári hibás a P90 esek negy része gyári hibás (használtan venném)2012. jún. 13. 14:28
1/2 anonim válasza:
A p90-el nem szokott sok gond lenni, legalábbis én amit halottam róla. Inkább a hi-cap tárral vannak ott problémák, folyamatosan akad, meg amúgy is tűzharcban külön bűvésztrükk felhúzni.
Ahogy megveszed, szépen elballagsz vele egy hozzáértő szerelőhöz, és átnézeted. Ő ki fogja hézagolni a fogaskerekeket, bekeni normális kenőanyaggal, kicseréli a hop-up gumit, kérésre rak bele H lenyomót, és ő majd megmondja hogy van e vele valami gond.
Szerintem hogy ilyen CQB orientált játékos vagy, akkor nyugodtan vedd meg, bár az alkatrészellátással MO.-n fogsz szívni nem keveset, de már volt alkalmam kipróbálni egy ilyet játékon, és szerintem baromi jó fegyver.
De csodákat ne várj tőle nagyobb távon. Ez nem távolsági fegyver.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ
2012. jún. 15. 16:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!