Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szeretnék venni egy JG P90-est?

Szeretnék venni egy JG P90-est?

Figyelt kérdés
Van egy JG(Jing Gong)P90es airsoft fegyó amit megszeretnék venni csak azt nem tudom hogy megvegyem e mivel hogy olvastam olyanokat hogy gyári hibás a P90 esek negy része gyári hibás (használtan venném)

2012. jún. 13. 14:28
 1/2 anonim ***** válasza:

A p90-el nem szokott sok gond lenni, legalábbis én amit halottam róla. Inkább a hi-cap tárral vannak ott problémák, folyamatosan akad, meg amúgy is tűzharcban külön bűvésztrükk felhúzni.

Ahogy megveszed, szépen elballagsz vele egy hozzáértő szerelőhöz, és átnézeted. Ő ki fogja hézagolni a fogaskerekeket, bekeni normális kenőanyaggal, kicseréli a hop-up gumit, kérésre rak bele H lenyomót, és ő majd megmondja hogy van e vele valami gond.

Szerintem hogy ilyen CQB orientált játékos vagy, akkor nyugodtan vedd meg, bár az alkatrészellátással MO.-n fogsz szívni nem keveset, de már volt alkalmam kipróbálni egy ilyet játékon, és szerintem baromi jó fegyver.

De csodákat ne várj tőle nagyobb távon. Ez nem távolsági fegyver.

2012. jún. 14. 13:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ
2012. jún. 15. 16:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!