Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez baj húzódzkodásnál?

Ez baj húzódzkodásnál?

Figyelt kérdés
Egyszerű rúdon húzódzkodnék, mert nincs csigás lehúzó de ezzel nem tudok csak 2 max 3-mat csinálni egy szériában, de én úgy gondolom hogy mivel mellé még csinálnék ugyanúgy 2 gyakorlatot így jobban fejlődnék, mert nincs lehúzó itthon és a konditerem megszűnt. Valamint még azt szeretném kérdezni, hogyha most izmot adtam le és zsír viszont jött fel, akkor az az izom ami már megvolt könnyebben visszajön?

2012. jún. 8. 01:02
 1/8 anonim ***** válasza:

így is húzódzkodhatsz,jobb felső

http://www.youtube.com/watch?v=Abj2-rEknyg&feature=fvwrel

és igen,ha rendesen eszel és edzel,akkor az izommemória miatt gyorsan visszanyered az izmod.

2012. jún. 8. 02:01
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is egy szék segítségével többet tudsz húzódzkodni.

Hamar visszajön a megszerzett izom, de a kajára figyelj oda.

2012. jún. 8. 05:31
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi! és először megérné szálkásítani? mielőtt lesérültem már épp kezdtek látszódni a kockáim egyre jobban, de már semmi, a mellizmom is amit kicsit szedtem össze már alig maradt valami, a karom is összement 2centit biztosan. a hasam most már elég gáz..
2012. jún. 9. 02:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha csak kis zsír van a hasadon, akkor ne szálkásíts, hanem izomtömeget növelj. Írtad, hogy lement a kar és mell, éppen ezért tömegnövelő étrend kellene, mert így lesz izomnövekedés. Egyszerre nem tudsz zsírt leadni és izmot növelni, max kezdéskor az elején , de alapvetően két teljesen különböző energetikai folyamatról van szó. Szálkásító diétánál kalóriadeficit van, így tudsz zsírból fogyni, de ekkor nincs izomnövekedés, jó ha nincs közben izomvesztés. Hozzáteszem, hogy naturálra értem, koxal meg lehet csinálni, hogy izom is nő.De azt nem ajánlom, csak leírom, hogy ne ebbe kössenek bele, hogy igenis lehetséges.:)

Szóval ha neked izomnövelés a cél, akkor ne szálkásíts, hanem menjen tömegnövelő étrend napi 2-2,5g*testtömegkg fehérjével és 5-6g*testtömegkg szénhidráttal.

Utána, ha megvan már a tömeg, akkor lehet szálkásítani. Így van értelme, így lesz egy izmosabb, formás test.

2012. jún. 9. 05:34
 5/8 A kérdező kommentje:
hát csak szerintem a 66 kilóm megmaradt, aztán lementem olyan 62re és most biztos itt vagyok megint 67körül, de semmi izommal, sok zsírral... :S szerintem ha még tömegnövelek ahhoz úgyis jön fel zsír is, elkezdhetek venni új ruhákat mert kihízom őket.. :\
2012. jún. 9. 23:37
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát a tömegnövelés sajnos ilyen, hogy új ruhák kellenek.:)

De ha nem 60kilós akarsz lenni szálkásan, akkor muszáj felmenni akár 75-re is, hogy onnan visszaszálkásíts 68-70-re és úgy szerintem jobban fogsz a végén kinézni, mint 60kilósan. De a te döntésed, hogy mivel kezded, az a lényeg, hogy mindig a célodnak megfelelő legyen az étrend is.

2012. jún. 10. 06:04
 7/8 A kérdező kommentje:
oké, köszönöm a segítséged!
2012. jún. 10. 12:34
 8/8 anonim válasza:
2013. jan. 29. 22:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!