Nastia Liukin vagy Shawn Johnson?
Két tornásznő akit imádok!! :)
Teljesen más a kettő, nem lehet őket összehasonlítani. Ha azt nézzük, hogy a sportot ugye úgy hívják, hogy" Artistic Gymnastics" akkor jobban passzol a Nastiához..viszont Shawn-nak az ereje nagyon tetszik!
Shawnban még az tetszik nagyon, hogy ő mindig mosolyog, viszont a Nastia nem. Neki nagyon fontos a nyerés, mert ahogyan az apja (Valeri Liukin) is mondta: "csak egy szín van ami működik ebben a családban, és az az arany" az ő arcán soha nem láttam azt, hogy élvezi amit csinál, hanem túl komolyan vette (mondjuk lehet, hogy ez a sérülése miatt volt 2007-ben, és félt, hogy nem lesz elég jó az olimpiára)
Shawn edzője (Liang Chow) szerintem a legcukibb edző a világon!!
Én kicsit sajnáltam, hogy nem a Shawn nyert Pekingben, de aznap egyszerűen a Nastia volt a jobb.
Mindkettő nagyon jó és ügyes!!
:)
tényleg nem lehet összehasonlítani a kettőt...
de manapság sajnos már egyre kevesebb olyan elegáns, hajlékony tornászt látni, mint a Nastia.
Egyre inkább "robotokat" képeznek..nekem az az érzésem, hogy egyre inkább csak az a lényeg, hogy minél nehezebb gyakorlatokat mutassanak be a tornászok, és ez az igazi szép, látványos "artistry" már kezd elveszni...de persze ez alkattól is függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!