Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Biotech power pro?

Biotech power pro?

Figyelt kérdés
tudom hogy fehérjét nem elsősorban az ízéért veszünk meg, de a 4kg miatt mégis fontos lenne. nektek melyik íz jött be a legjobban??(csoki,vanilia,eper-banán)
2012. jún. 5. 23:06
1 2
 11/14 dirtboy ***** válasza:
42%

dirtboy válasza:

A válasz 32%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 82%-ban hasznos válaszokat ad.

nem értem az ilyet,ki gondolja úgy hogy haszontalan volt a válaszom,véleményt írtam és a kérdésre válaszoltam.

akik/aki nyomott pirosat megírhatná hogy mi volt a baj,csak hogy megértsem mi nem jó.

2012. jún. 8. 12:06
 12/14 A kérdező kommentje:

dirtboy válasza:

csokisat próbáltam és egy fos az íze,íze erős de nem finom így pár adag után már már ihatatlan lett.

szerintem a power protein jobb ízű,számomra az ihatóbb.

A válasz 50%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 82%-ban hasznos válaszokat ad.

# 3/11 Időpont tegnapelőtt 11:11 Privát üzenet Szerinted a válasz hasznos.

nemtudom én a zöldet nyomtam

2012. jún. 8. 14:30
 13/14 dirtboy ***** válasza:

gondoltam hogy nem te voltál hiszen te tudod hogy számodra hasznos volt a válasz.

azt szeretném megérteni hogy aki le pontozta a válaszom az miért döntött úgy hogy az enyém az nem hasznos.

de különben mindegy mert az az illető úgy sem fog válaszolni csak kussolni fog ezt tudom nagyon jól.

azért is írtam az előző hozzá szólást hogy aki olvassa az gondolkozzon mer el egy kicsit azon hogy mit is jelenet a piros kézjel,mert az nem arra szolgál hogy mi egyet értünk e a válasszal hanem hogy a kérdezőnek hasznos volt e a amit írtam.

mivel véleményt írtam a sajátomat ezért nem értem hogy hogy miért lett rá piros nyomva.

ezt sosem fogom megérteni szerintem.

2012. jún. 8. 15:32
 14/14 A kérdező kommentje:

ne foglalkozz vele..

még az előző válaszodra is zöldet ütöttem hogy hasznos volt:DD

2012. jún. 8. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!