Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért férfias sport a horgászat?

Miért férfias sport a horgászat?

Figyelt kérdés
2012. jún. 2. 16:48
 1/8 anonim ***** válasza:
sosem halottam azt hogy kifejezetten férfias
2012. jún. 2. 17:11
 2/8 anonim ***** válasza:

1.Mert az ősember maga horgászott, hogy élelmet szerezzen a családjának. A nők bogyót gyűjtöttek.

2. Mert az is olyan gyilkolós sport, mint a vadászat.

3. Erő, és taktika kell hozzá. / ez meg csak a férfiaknak van, ők úgy hiszik/

2012. jún. 2. 17:18
 3/8 anonim ***** válasza:
azért,mert közben benyomnak 5 sört,meg 3 hamburgert+2 hot dogot,meg a csajos történeteiket mesélik egymásnak.és ha nincs engedélyük,akkor bátorságpróba is.
2012. jún. 2. 20:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Na még ezt sem hallottam?!?
2012. jún. 2. 20:42
 5/8 anonim ***** válasza:

mert valami hülye kitalálta. egyáltalán nem férfias sport?

ja meg gyilkolós sport? mond az a szó valamit neked kedves válaszoló, hogy sporthorgászat? a sporthorgászok minden halat visszaengednek. ettől már csak a bojlis horgászat durvább. sebfertőtlenítőt veszünk, hogy kezeljük vele azt a kb 1mm-es sebet amit a horog a hal száján üt, meg matracot veszünk a halnak, hogy miután kivettük a partra, ráfektessük. matracot...vágod?:D ettől már csak a mikroszövésű háló a durvább ami azért jó, mert a háló anyaga nem vágja bele magát a hal bőrébe. vannak olyan tavak ahol ezek nélkül a felszerelések nélkül nem is lehet horgászni. ja meg persze a bojlis horgászok sem visznek haza egyetlen halat sem, hanem mindet visszaengedik a vízbe

a pecaparton ivó, hangoskodó, vergődő horgászok meg nem is horgászok, hanem kötsögök.

2012. jún. 2. 21:22
 6/8 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Akkor le tudnád írni, h neked miért fontos a horgászat? Próbálom megérteni, h mi a jó benne, mi az élvezet.

2012. jún. 3. 14:03
 7/8 istvan82 válasza:
Mert a lányok nem nagyon űzik! Tisztelet a kivételének:)
2012. jún. 3. 18:16
 8/8 anonim válasza:
Én magam horgász vagyok és ismerek csajokat akik szeretnek horgászni(vannak bombázok is köztük:). De általába az igaz, hogy ez pihenés a női világtol. Egy kis pia sem árt a baráti körben csak nem kell tulzásba vinni. Az is sok amit mondanak, hogy vigyázni kell a halra vagy bejodozni őt, az egyedül is meg lesz valahogy. És még valami, ha tégedet nem érdekel a horgászat nem is fog, az egy szokás, amit elkezdel és már nem tudod abbahagyni. Ha nem érzel érte semmit nem is fog az menni.
2012. jún. 4. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!