11/19 anonim válasza:
és neki is most lett meg nemrég, ugyanis nem olyan egyszerű hogy azt mondod hogy én profi akarok lenni
12/19 anonim válasza:
Igen, használ.
Egyébként nem csak Tóth Daninak van profi kártyája Magyarországon. Ott van még Kiss Jenő, Jóba Elek, Vörös Zoli, Tóth Zoltán stb.
13/19 anonim válasza:
Nekik nincs még vagy már nincs. Jelenleg CSAK Tóth Dani IFBB Pro licenszes. [link]
14/19 anonim válasza:
Nocsak. Mennyi új infó. :) Azért én a többit is profinak tekintem, akiket az egyik előző válaszoló felsorolt.
15/19 anonim válasza:
Természetesen én is, sőt még a náluk kevésbé sikeres versenyzőket is profinak tekintem.
17/19 anonim válasza:
Szteroid nélkül nem lehet olyan szintre eljutni. Meg amúgy is aki már Mr. Olympiát nyert az biztos hogy szed valamit...
18/19 anonim válasza:
Előzőekhez: nem csak az IFBB-nél lehet valaki profi. Idehaza jobb is elkerülni :)
19/19 anonim válasza:
Csak rá kell nézni, és mindenki tudja, hogy igen használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!