Mi a véleményetek a Serious Mass-ról? (Lent! )
Figyelt kérdés
Olyan "problémám" van hogy kellene egy kis kalóriaplusz az étrendembe, mert már egy ideje nem nő a súlyom. Fehérjebevitelem okés, ezért is nem érdekel hogy kevés fehérje van a Seriousban. Napi 40-50gramm szénhidrátot tudnék vele pótolni, vagy milyen tömegnövelőt ajánlanátok erre a célra? (Azért kellene csak ilyen kis mennyiség, mert pontosan ki van számolva az étrendem, csak azzal a mennyiséggel már nem igazán fejlődök, és most kellene valami kis plusz, viszont szerintem nem kellene mellé már sok, max pár 10gramm, nagyon max az 50 amit bepróbálnék, de lehet 30 is elég lenne. Köszönöm!)2012. máj. 26. 15:13
1/8 anonim válasza:
Inkább vegyél supercarb slow-t és azzal egészítsd ki a ch-t. Az legalább lassú felszívódású ch.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi Montez!
Néztem már én azt a terméket és írják hogy alacsony glikémiás indexű maltodextrin is van benne...maltodextrinből ezekszerint két féle van? Mert a tömegnövelőkben lévő majdnem olyan gyorsan szívódik fel mint a dextróz, annak márpedig magas a GI-je.
2012. máj. 26. 15:25
3/8 anonim válasza:
Esetleg zabliszt? 600 körül van kilója, vagy akár te is darálhatsz zabot, és akkor megvan a poralak, amit könnyű megenni.
4/8 anonim válasza:
Elnézést, zabpehelyliszt. Nem tudom, van-e különbség a kettő közt, de én ezt vettem próba gyanánt, és úgy néz ki, beválik.
5/8 anonim válasza:
Vagy vegyél palatinose-t: [link]
6/8 A kérdező kommentje:
Darált zabpelyhet fogyasztok mindennap,300g-ot.
Szerintem a Super Carb Fast lesz a nyerő, olcsóbb is mint a Palatinose, meg azt megtudom venni egyik közeli üzletből, szóval pk sincs. Köszönöm a válaszokat! Szép napot!:)
2012. máj. 26. 17:33
7/8 anonim válasza:
Ok, de ne fast, hanem slow legyen.:)
8/8 A kérdező kommentje:
Azt akartam írni:))
2012. máj. 26. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!