Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Jean Claude van Dame vs...

Jean Claude van Dame vs Steven Segal?

Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy ez a két színész/harcművész nem igazán kedveli egymást. Melyikük nyerne az utcán szabályok nélküli küzdelemben? Persze úgy hogy mindketten a fénykorukban vannak.

2012. máj. 25. 19:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
56%
Egyértelműen Seagal.7 danos aikido mester valamint fekete övet szerezett karatéból és kendóból.6 éves kora óta foglalkozik harcművészetekkel és a rendőrség különleges egységénél pusztakezes harcot oktat.Nem mellékesen 20 éve tartalék seriff helyettes a Jefferson Parish város rendőrségénél.Ezenkívűl saját harcművész iskolái is vannak.
2012. máj. 25. 19:33
 2/13 clint ***** válasza:
82%
van damme... ezt még Stallone is kifejtette egy interjuban.
2012. máj. 25. 20:13
 3/13 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat! jöhetnek még vélemények :)
2012. máj. 25. 21:14
 4/13 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem Seagal. Egyébként 17 éves kora óta foglalkozik harcművészetekkel,előző.
2012. máj. 26. 13:59
 5/13 clint ***** válasza:
82%

aikido... ismerek egy két dannos mestert aki azt mondja ezt a fajta harcművészetet kizárólag 4 dan fölött lehet hatékonyan alkalmazni és akkor is egy átlag ugyanolyan testalkatu ember ellen.

Egy másik küzdősportot alkalmazó ember ellen semmire se menni vele.

Sly Stallone említette, hogy egy partiján seagal összeszólalkozott van damme-al mert állandóan azzal cukkolta, hogy az ő harcművész multja semmit nem ér és simán leveri bármikor van dammeot... elvileg szabályosan kihívta és bizonyítást követelt de Van Damme nem akart menni, míg végül megelégelte és kihivta az udvarra seagalt az udvarra... Erre seagal lelépett a partiról.

Azelőtt Chuck Norris egyik tanitványával csinálta ezt meg egy előkelő hollywoodi bárban szintén elmenekült a hátsó kijáraton... Mindkettő eset után kérdezték interjukban és mindig a belső nyugalom meg a konfliktus kerülése meg stb volt a válasz, de azért mindig ő kötekedett.

Stallone szó szerint azt mondta amikor kérdezték, hogy nem lehet e, hogy csak nem akarta megalázni van damme-ot?? -ááá dehogy, csak egyszerüen Jean Claude túl erős volt neki...

2012. máj. 26. 14:59
 6/13 A kérdező kommentje:
Énszerintem is van Dame nyerne. nekem az aikido sosem volt túl meggyőző...
2012. máj. 26. 18:48
 7/13 anonim ***** válasza:
23%
Ez nem kérdés,egyértelmű hogy Segal!! Van Damme egy jó színész, de semmi több, egy kocsmából is kidobták nem is olyan rég, mert arcoskodott.... Lényeg a lényeg, Segal ott törné ketté Jean-t, ahol a legvastagabb!!!
2012. aug. 7. 00:15
 8/13 animefan98 válasza:
41%
Ez baromság a küzdősport semmit se ér ha nem vagy jó az utcai harcban. Ott vannak szabályok és nem lehet minden féle képen ütni rúgni, az utcain bármit meglehet tenni. Így ez hülyeség mind a kettőt ki lehet ütni. De szerintem Jean.
2013. márc. 28. 21:46
 9/13 anonim ***** válasza:
#5 Ezt nem is tudtad. Soha sem gondoltam volna Seagal -tól, hogy egy ekkora f@ szkalap.
2013. nov. 3. 22:33
 10/13 anonim ***** válasza:
*tudtam
2013. nov. 3. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!