Valami videót, ahol önvédelmet tanítanak?
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy ismertek valamilyen videót, ahol rendesen magyaráznak és tanítják az önvédelmet(trükkök.hu-t néztem már)?
Engem a technikák érdekelnek, hogy mit kell mikor csinálni?
Ezeket azért kérdezem, mert már 2x verekedtem(rendesen), az elsőt nyertem, de az utóbbit vesztettem. Féltem, mert tudtam, hogy erősebb, jár K1-re is.
Nem lehet önvédelmet tanulni videóból, a verekedés meg nem önvédelem.
Meg ugye annak nincs értelme, hogy minden szitura megtanulsz egy választ, mert tiszta szituációk nincsenek vagy töredék másodpercekig állnak fent . Az alapelveket kell ösztönszerűen elsajátítani és megérteni, hogy egy adott technikát bármikor ki tudj vitelezni vagy bármikor képes legyél adaptálódni a szituációhoz. Ez meg több év gyakorlás kérdése egy szakképzett edző mellett aki nem válogatja szét a kezdőket hanem együtt edzeti a többiekkel.
Úgyhogy felejtsd el azt a baromságot, hogy videóból tanulj harcot vagy agysebészetet vagy autót vezetni.
http://www.youtube.com/watch?v=rQVaTEPOsTA
Ezeket érdemes megnézni, de Neutronlovagnak igaza van, ne várd ettől, hogy most brúszlí leszel.
Én múltkor hosszútávfutni akartam megtanulni videóról, de amikor elkezdtem a gyakorlatban, akkor nagyon elfáradtam :) Érted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!