Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kinek milyen tapasztalata van...

Kinek milyen tapasztalata van neoprén öv használatáról edzéshez? Mikor, hogyan, hova, meddig, stb.

Figyelt kérdés
Pár hete kezdtem el rendszeresebben edzeni, 2 km futással kezdek, majd megyek sorra a gépeken (alapozok még csak), nem csak a futásra teszem fel, hanem az egész edzésen magamon hagyom, de van értelme? Sajnos nálam kritikus pont a hasi tájék, már mindenhova megy az izom, már látható az eredmény, de a hasamról egyszerűen nem akar lejönni a zsír.

2012. máj. 21. 19:30
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Tudod... lehet az is baj, hogy eddig nem volt, aki így levezesse nekem :) De ahhoz, hogy most én beruházzak egy ilyet, meg kell várnom a következő havi ösztöndíjat, na meg a vizsgaidőszak is hozhat váratlan eseményeket. Viszont lehet, hogy ha átállok váltott edzés üzemmódba mondjuk az ösztöndíj utalásakor, tehát június elején, akkor kezdésnek beszerzek egyet.
2012. máj. 21. 20:17
 12/17 anonim ***** válasza:
Néha számolgatni kell és kiderülnek a dolgok, csak egyszerre sok megvenni, tudom. Páran írták már, hogy bedobnak 5 tojást és tejben leturmixolják. Na ennél hülyébb ötlet nem is kell. :)Egyrészt szalmonellás is lehet az illető, másrészt a nyers tojás nem szívódik fel, ill, nagy részt nem. Plusz a tej sem jó, mert tele van tejcukorral és tejzsírral. Ja, és számoljuk csak ki, hogy mennyi az 5 tojás. Az már magában 200ft.:)
2012. máj. 21. 20:22
 13/17 A kérdező kommentje:
Nekem nincsenek ilyen jellegű kísérletezéseim, csak gyümölcsleveket iszok, és sok húsételt és házi sonkát eszek, tésztát és kenyeret pedig csak minimálisan, amelyik főtt házi ételhez elengedhetetlen :)
2012. máj. 21. 20:50
 14/17 anonim ***** válasza:
Akkor te jobban kajálsz legalább.:)
2012. máj. 21. 20:53
 15/17 A kérdező kommentje:
Na igen, talán a következő kérdésem az lett volna, hogy milyen étkezéssel lehetne még hatékonyabbá tenni az edzést és az eredményt, de otthoni kaja mellett lehetetlen bármilyen más étrendbe belekezdeni :) Annyit tudtam csinálni, hogy a húsos ételeket szorgalmaztam, illetve többször eszünk tészta helyett rizst, de ha tudnál még tanácsot adni ez ügyben, nem utasítanám vissza :)
2012. máj. 22. 09:20
 16/17 anonim ***** válasza:

Ezek a jó kaják, próbálj meg összerakni étrendet úgy, hogy minél többet tartalmazzanak a jó minőségű élelmiszerekből:

fehérje: sovány húsok, tojás, sovány túró, protein tápkieg.

Szénhidrát: zabpehely, rizs, krumpli, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.

Itt találsz mintaétrendeket szálkásításra és tömegnöveléshez is: [link]

Fent van a tápanyagtáblázat, ahol meg tudod nézni a kaják tápanyagtartalmát.

2012. máj. 22. 09:30
 17/17 A kérdező kommentje:
Ez gyors volt, köszönöm! Majd tanulmányozom... vagy majd anyukával tanulmányoztatom :P
2012. máj. 22. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!