Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Danabol mellé ha szedek...

Petya183 kérdése:

Danabol mellé ha szedek Carni-X L-Claritine-t akkor kevésbé fogok megnőnni?

Figyelt kérdés
Ehhez a zsírégetőhöz oda volt írva hogy : "Megakadályozza a tejsav felhalmozódását az izmokban" Nem túl bíztató... Vélemény?
2012. máj. 21. 11:15
 1/5 anonim ***** válasza:

1. Nincs olyan, hogy zsírégető, az L-karnitin is csak segíti a zsírokat mobilizálni edzéskor. De ha nem megfelelő az étrended, akkor nem fogysz le csak azért, mert zsírégetőknek mondott tápkieget használsz.

2. Minek a Danabol, azzal főleg vizet és zsírt és némi izmot fogsz felszedni, amiből semmi nem marad majd meg a kúra után, főleg, ha nem volt megfelelő utókúra és hozzá rendes tömegnövelő étrend.

3. Rendes tömegnövelő étrenddel és kemény edzéssel sokáig tudsz naturálban fejlődni, tök felesleges koxolni, ha nem akarsz versenyezni, de ha akarsz is, nem ezzel kell kezdeni.

2012. máj. 21. 11:23
 2/5 clint ***** válasza:

montez tökéletes válaszához kiegészítésképpen a 2. bekezdéséhez, az izomra és vízre írta, hogy lemegy kúra után, a zsír megmarad.

Illetve a danabol nem azt tartalmazza amit kéne már jó ideje.

Illetve mellékhatások a csöcsösödés (mellbimbó megnövekedése, ez szinte mindenkinél), ragyásodás (hát környékén leginkább) heresorvadás (mindenkinél), libidócsökkenés (szinte mindenkinél), kopaszodás, izzadás, májfájdalom, herefájdalom.

Hajrá danabol

2012. máj. 21. 12:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Ilyesmi válaszra gondoltam :) Danabollal nem viszem túlzásba, csupán egy fél kúrát szedtem be, motiválás miatt, a zsírégetőt pedig elírtam a neve: L-CARNITINE (bocsi) , azért vettem rá magam a danára mert eddig creatintól, tömegnövelőktől, fehérjéktől, kemény edzéssel se nőttem szinte semmit,. Nem versenyeni szeretnék csak nyárra akarok magamnak jó alakot, jelenleg is van rajtam elég sok felesleg, gondoltam ha picit megnövök + leszálkásítom magam akkor fasza lesz, csak éppen nemtudom mit hogyan kombináljak, erre lettem volna kiváncsi, nem akarom hogy amit most nőttem, azt a zsírégető le is vigye.... azért köszi !
2012. máj. 22. 11:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha jó lenne az étrended (napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje és 5-6g*testtömegkg szénhidrát), akkor tudnál fejlődni kox nélkül is. Danabollal felszedett tömegből nem fog megmaradni, mert nagyrésze víz. Ez teljesen független az L-karnitintól.
2012. máj. 22. 11:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha danabol mellé L-Carnitine-t szedsz akkor egyáltalán nem fogsz megnőni, sőt, inkább visszafelé fogsz fejlődni!
2012. máj. 25. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!