Sportolás közben "ott lent is izzadok". Ez miért lehet, és mit lehet ezellen tenni?
Ha inkontinenciád lenne, arról tudnál szerintem, annak elég átható szaga van.
Próbáld meg esetleg, hogy beszerzel egy bőrkímélő, alkoholmentes golyós deot odalentre - bár őszintén szólva a helyedben nem nagyon kennék oda semmit, elég érzékeny ott az ember bőre.
Ez normális, ott is van bőröd, tehát ott is izzadsz.
Ha zavaró mértékű, akkor valószínűleg a ruházatoddal lehet gond. Nem tudom, alapból mit hordasz, de célszerű beszerezni olyan ruhát, ami elvezeti az izzadságot és szellőzik. Ilyen például a pamut, pamut bugyiban és nadrágban nem lesz olyan zavaró a dolog.
De lehet kapni kimondottan sportolóknak való, izzadságelvezető anyagból készült ruhákat is, csak azok nagyon drágák.
10 kör futást tesi órán te sportnak nevezel? :)
.,
Najó nem cikizlek.
Egyébként ha szauznázni járnál, meg rendszeresen mozognál, akkor rájönnél arra, hogy egy idő után beáll a tested hőleadása, és megszűnik a hirtelen izzadás egy kis mozgástól.
Szóval huzamosabb megerőltetőbb hosszabbtávú mozgástól kezdesz majd csak el verejtékezni.
Aki sokat izzadt már az tudja ezt.
Értem. Köszi a válaszokat.
De az a baj még ezzel, hogy... akkor is megtörténik, amikor pl. elmegyünk a barátnőimmel diszkóba, nagy tömeg, fülledt levegő stb. És ott meg elég ciki a mosdóba járkálni negyedóránként hogy ugye nem látszik-e át...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!