Aki Nagyvaradon lakik, elmondja hogy milyen uzletbe lehet proteint venni?
Figyelt kérdés
Uzlet erdekel es nem kondi terem, mert kene meg par dolog, ami nincs meg a teremben. (nem kox, hanem pl. edzokesztyu, esetleg JUMBO-s polo). A [link] -tol sajnos nem tudok rendelni, mert kulfoldon lakok, tehat tul sokba jonne ki a hazhozszallitas es nem allok valami jol anyagilag se.
Ugy hallottam, hogy valahol a foutcan is van egy olyan uzlet, minden nap arra megyek el de meg sose lattam.
2009. jún. 27. 10:27
1/2 anonim válasza:
a Tarommal szemben keresd. Ahogy atmesz a hidon a kozpontban a szinhaz fele jobb oldalon van. Valami babuk vannak kiteve a kirakatba. Remelem meg letezik, igaz reg nem voltam arra fele.
2/2 A kérdező kommentje:
mar megleltem az uzletet, masfel evig szinte minden nap ott mentem el az ut masik oldalan, de meg nem vettem eszre :P
2009. nov. 6. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!