Szerintetek Mariusz Pudzianowski használt valamilyen doppingszert a pályafutása során?
Figyelt kérdés
Mariusz Pudzianowski erőemelő, erősember, jelenleg MMA-harcos, összességében többszörös bajnok használt valaha doppingszerket szerintetek?
Doppingszer alatt értem: szteroidkészítmények, növekedési hormon, inzulin stb.
Nem a táplálékkiegészítőkre gondolok! (fehérjeporok, tömegnövelő, vitamin, nitrogén-monoxid)
2012. máj. 14. 15:23
1/6 anonim válasza:
ÁHH nem!!!!!!!!!!!!
Ugyan honnan szedted ezt h ő valaha is használt volna???? XDXD
2/6 anonim válasza:
Jah, nyilván használt cuccost, és kb. amiket felsoroltál. :)
3/6 anonim válasza:
naturál. sokáig nem hittem el, de egy spanom hozott lengyelországból tápkieget (olimp, vagy hogy hívják) attól a márkától, aki szponzorálja, és bakker, kurv4jó!!!
a Tribulusuktól 2 hónap alatt nőttem 6 kilót, tisztán izomba!pedig csak napi 2-t szedtem! a kreatinjuk is atom.
4/6 anonim válasza:
Én tribulustól 20 kg-ot nőttem 2 hét alatt, a DAA-tól pedig 35-öt, de akkor már brutál voltam, így abbahagytam.:)
5/6 anonim válasza:
Ott is ugyanattól nő a gomba is mint nálunk (esővíz) meg az erőemelő is (piszkos sok kox) szerintem ezt a kérdést nem is kellett volna feltenni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!