Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tescoban lehet kapni olyan...

Tescoban lehet kapni olyan görkorcsolyát ami kezdőknek jó, de azért mégsem olyan gagyi hogy szétessen és szétrázza a lábam?

Figyelt kérdés

Vagy tudtok ajánlani ilyet? Azért túl sokat nem szeretnék rá költeni, de ne is alegrosszab minőség legyen...

köszi :)

2012. máj. 7. 17:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Mennyit szánnál rá max?

Csak mert, azért nagy különbség van egy full gagyi és egy jobb minőség közt. Nem csak az, hogy mennyire rázza a lábad. Egy jobb minőségűnél kényelmesebb a cipő, jobb a kerék (nem ráz annyira, jobban elnyeli az ütődéseket), jobb a csapágy (sokkal jobban gurul).

Én is kezdő vagyok, nemrégiben vettünk barátnőmmel két görkorit. Kb ugyanígy voltam mint te. Nem akartam a legdrágábbat, de kidobni sem akartam a pénzt valami full gagyira, amitől aztán elmegy a kedvem.

Mi neten vettünk itt: [link]

Az enyém pont ilyen volt csak 45ös méretben:

[link] hu/Fitnesz+g%C3%B6rkorcsolya/Fitnesz+g%C3%B6rkorcsolya/Powerslide/Powerslide+D1+Man+%2708+g%C3%B6rkorcsolya/pr-3-6-68-510

Szerintem nagyon jól jártam, ez kifutó széria azért ennyi, a dobozon rajta volt az eredeti ára, akkor 25ért árulták...

Én a tescos márkáktól azért tartanék (spartan stb). Esetleg nézelődj használtan is (vatera, expressz, jofogas, aprod). Nagyon sokan eladják 1-2 használat után mert nem jött be nekik vagy mert csak áll. Jó árakban is lehet találni.

Mindenképp gumi kerekűt vegyél, legalább ABEC 5 ös csapággyal szerintem.

Kerék keménységekre nekem azt mondták, hogy Egy 84A-s volna a legjobb, mert az sokáig kibírja, az enyém 82A-s az is jó, viszont egy 78A, vagy 80A-s sokkal hamarabb elkopik és a kerék nem olcsó.

Csapágyaknál meg elvileg minél nagyobb a szám annál jobb:

Abec 1,3,5,7,9. De persze márkáknál is van különbség, egy spartan abec7 sehol sem fog megközelíteni egy rollerblade abec 5öst...

Remélem tudtam kicsit segíteni...

2012. máj. 7. 17:20
 2/2 A kérdező kommentje:
hű, kimerítő volt, köszi! Ja és pont ilyen márkájú jégkorit vettem télen :)
2012. máj. 7. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!