Mit sportoljak ami szálkásít, de nem tűnteti el a cicim?
Sziasztok, nincs nagy sport ismeretem, csak szimplán imádok sokat mozogni. Most pontosan 7 kg fölöslegem maradt, és az ideális mozgás formát keresem, ami leviszi a kilókat, de békén hagyja a "lányokat".
Eddig ledolgóztam 6 kilót, de onnan tűnt el a zsír ahonnan nem kellett volna :D
Először is: pontosan 7kg? Hogyan mérted le?
Másodszor: mivel a mellszövet nagy része zsír, ezért a szálkásítás során csak a genetikád szabja meg, hogy honnan mennyit fogysz. Helyi zsírégetés meg ugye nincs, tehát nincs kifejezetten olyan mozgásforma ami nem fogyasztja a mellet... Ha fogyás van, akkor fogyás van. Sajnos.
Hogyhogy hogy mértem le? Ráálltam a mérlegre, aztán 63 kilót mutatott. Mivel elég alacsony vagyok, így olyan kis husi golyónak tűnök :)
De már ennek az eredménynek is örülök, 69 kgról azt hiszem szépen letornáztam magam :D
Pár hónapig olyan gyógyszereket kaptam, amik elősegítették, hogy sitty sutty felszaladjon 13 kg.
De ügye arról tudsz, hogy ez a kilós témád egy marhaság?
Ha a rajtad lévő hájból izmot csinálnál, akkor pont, hogy nehezebb lennél - az adott térfogatnyi izom nehezebb, mint adott térfogatnyi zsír. Így te "ledolgozol" 7kg-ot, de edzéssel teszed, az bőven több, mint 7 kg zsír, sőt, nagy eséllyel innen-onnan izmot is vesztesz már.
Aham, kössz a válaszokat. Mint mondtam nem értek a sportih, annyit tudok, hogy most nem érzem jól magam a bőrömben, mindig tettem vettem és mozogtam valamit, az utóbbi időben nagyon mozgás szegény életre voltam kényszerűlve.
Csak vissza akarom kapni a régi alakon, ugyan akkor megtetszettek a nagy mellek :P
Na mindegy akkor maradok a jól bevált módszereknél, aztán lesz mi lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!