Mit gondoltok errol a fitness geprol?
Finoman szólva is osztom az előző válaszát. :/
Viccet félretéve, ez nem túl jó gép, sőt alapvetően ezek a gépek nem jók igazából semmire. Otthon lehet velük játszani, de nagy eredményt ne várjunk tőle, sajnos semmilyen téren, elég népvakítás.
Ha az izmosodás, esetleg fogyókúra és alakformálás a cél, akkor vagy súlyzós edzés kell, vagy ha zsírégetés, akkor heti három 40-50 perc aerob mozgás, diétás étrenddel.
Ebből az árból bőven kijön.
Nem a velemennyel volt bajom, hanem a stilussal. Mert vagy lehordjak az embert, hogy de jol megy ilyenekre kidobni a penzt, vagy tragarul irnak. De mindegy.
Akkor komolyan :) Heti ketszer eljarok futni. Juniusban lejar a fitness berletem, a munkahely fizette, de nem akarok tobbe menni, mert egy bizonyos onreszt fizetnem kene, es nem hasznalom annyira ki. Az evezos gepen sokat izzadtam, a komolyabbak, tobb ezer euroba kerulnek, az nagyon draga. Ha mar vk probalta, akkor tudja, lehet rajtuk izzadni erosen, sulyzos edzes elott ajanljak. En szeretem, mivel a terembe nem megyek tobbe, itthonra szeretnek valami, mert nem mindig van kedvem elmenni futni, es az idojaras is eleg sokszor kozbe szol.
"Heti ketszer eljarok futni" - mar irtam, el kene olvasni, ha mar kommentelni akarsz....
Abba pedig ne menjunk bele, hogy miert vagysz arra, hogy no legyek, a himsovinizmust ne ebben a topikban vitassuk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!