Nyárra kocka hasat szeretnék, hogyan edzek?
2012. ápr. 29. 17:18
1/7 anonim válasza:
Ahhoz alacsony testzsírszázalék kell. Szálkásító diéta kell és heti min. 3-4 aerob edzés. Mellé mehetnek a hasprések, lábemelések. Nyárra? Attól függ, honnan indulsz.:)
2/7 dag válasza:
Talán nem most kellene neki álni a hasnak, hanem már sokkal előbb neki kellet volna! Amúgy diétás étrend és aerob edzés!
3/7 anonim válasza:
LOL ez lóf@sz nem kockás has :D Amúgy meg ezt már bebuktad, max jövő nyárra lesz... Bár az ilyen embereknek mint neked sztem soha...
4/7 anonim válasza:
Utolsó ezt mégis honnan veszed? Honnan tudod, milyen a kérdező?
5/7 anonim válasza:
Onnan, hogy akik nyárra edzenek azok általában nem szoktak elérni semmit. Hamar feladják.
6/7 A kérdező kommentje:
Pár éve amikor küzdő sportoltam akkor elég izmos hasam volt csak mivel nem edzettem ennek az izomnak egy része elment és most újra ki szeretném dolgozni és kellene valami edzésterv...
2012. máj. 14. 18:12
7/7 anonim válasza:
kapaszkodj fel valahova és lábemelés.ha van aki segít kérd meg h üsse a hasad miközben dolgozik az izom.ebből megcsinálsz napi 50-et 1 év mulva meg lesz az eredménye:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!