Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Danabol mellé egy Liver Aid...

Danabol mellé egy Liver Aid (80 kapszula) így csökken a kockázat?

Figyelt kérdés
[link] Dana mellé ezt nyomtanám úgy nem lenne gáz?
2012. ápr. 22. 22:07
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

GreenTea

Bírom amikor segghülyén idejön valaki és előadja, hogy már régóta benn van az iparban, de azért f@szságokat kérdezni tud. Attól, hogy elropogtattál pár doboz Metát meg Stanát még nem leszel nagyfiú.

Egy kúrától nem fingasz ki? Most akkor régóta benn vagy, vagy nem?

2012. ápr. 23. 09:06
 12/36 anonim ***** válasza:

"egy kúrától csaknem fingok ki.nem most kezdtem régóta benne vagyok az iparban"

Én egy babgulyás kúrától is olyanokat fingok ki, hogy evolúciós szelekció zajlik le körülöttem.

Annyira nem értek a szteroidokhoz, meg a testépítéshez, de annyit még én is tudok, hogy danabolt csak az idióták kapkodnak be. Meg szteroid szájon át? Ne vicceljünk.

2012. ápr. 23. 09:09
 13/36 anonim ***** válasza:
Ha már mindenképp szteroidhoz nyúlsz, ne egy szemét tablettással csináld.
2012. ápr. 23. 15:27
 14/36 A kérdező kommentje:
tűtől félek meg més sosem koxoltam azt sem vágom hogy a fas.zba kel beszúrni
2012. ápr. 24. 16:12
 15/36 mufflon ***** válasza:

beszúrod a seggedbe visszaszívod a tűt és ha "buborék"(szövet) jön a tűbe akkor beszúrod ha vér akkor kihúzod

de itt sose fogsz tanácsot kapni csak basztatni fognak téged hogy minek szeded amikor finguk sincs a dolgokról pedig minden gyógyszernek van mellékhatása pl van amire rávan írva hogy hirtelen szívhalált,szíveelégtelenséget is okozhat minden gyógyszernek vannak mellékhatásai csak mert ez "kox,szteroid" azért feltúrbózzák a dolgokat :D az a lényeg a danabolból sok a hamis és kúra után kell a májvédőt szedni meg kúra előtt is !nézz utánna kérj ki olyanoktól tanácsot akik már használták ne pedig itt olyanoktól akiknek fingjuk sincs az egészről sose fogsz itt választ kapni :)

2012. máj. 14. 22:02
 16/36 A kérdező kommentje:
jól beszéélsz mufflon:D:D
2012. máj. 14. 22:16
 17/36 anonim ***** válasza:
Még szerencse, h mufflonbácsi mindenkit (de nagyrészüket) ismeri innen személyesen.
2012. máj. 15. 07:40
 18/36 anonim ***** válasza:
Igen, csak ő ért hozzá. Az nem jut eszébe, hogy nem mindenki akar segíteni a tinédzserek koxolásához.:)
2012. máj. 15. 07:55
 19/36 anonim ***** válasza:

GreenTea

"kérj ki olyanoktól tanácsot akik már használták ne pedig itt olyanoktól akiknek fingjuk sincs az egészről sose fogsz itt választ kapni" - azért az tiszta, hogy mufflontól sem kaptál választ :D

Hány éves vagy egyébként kérdező?

2012. máj. 15. 08:21
 20/36 mufflon ***** válasza:

hát én már csak tudom hogy nem értetek hozzá :DD próbáltátok már??nem!!!a netről bárki kibírja google-zni a sok hülyeséget

olvastátok már daniel gray-xfiles könyvét ?nem ! hát akkor miről beszélünk srácok ?

2012. máj. 15. 15:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!