Milyen multivitamint ajánlotok?
Figyelt kérdés
Eddig multi pro-t szedtem, de már sajnos nem nagyon van havi több mint 5000 forintom vitaminra, viszont nem nagyon akarok lejjebb adni.. Tudtok valami olcsóbb alternatívát? Sciteces mega daily one-t néztem még, de az csak 1000 forinttal olcsóbb, és negyedannyi vitamin sincs benne, mint a multi pro-ban.. Tudtok valami max 3-4000 fornitos, de kellő mennyiségű vitamint tartalmazó kiegészítőt ajánlani?2012. ápr. 16. 13:10
1/4 Rezk0o válasza:
Vitabolic 2200ft magas B vitamin tartalmú vagy one a day valamivel gyengébb de 100darabos napi 2 ajánlott. Mellé 1000-es C calcium magnezium cink aztán szewasz szerintem ez elég
2/4 anonim válasza:
Scitec Mega Daily One : 4300ft / 150kapszi... :)
3/4 anonim válasza:
Mind a kettő jó, a Vitabolic és a Mega daily one is és az utóbbinál ne azt nézd, hogy 4000 Ft, hanem, hogy napi kettő kapszulával több, mint két hónapig elég.
Olyan összetettet, mint a multi pro sokkal olcsóbban nem hiszem, hogy kapsz.
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!