én pankrátor szeretnék lenni Hogy kezdjem el mikor és hol?
Pff... én égetem magamat? Ki kapta fel a vizet, csak azért, mert nem amerikai Pro Wrestling szervezet iskolájának a címét linkeltem be? Hát baromira nem én. Így ezzel baromira te égeted magadat, nem én.
Meg hiába van egy álmod, ha azt baromira nem fogod tudni megvalósítani. Ugyanis ahhoz el kéne fogadnod a tanácsokat is, ami úgy tűnik neked nem megy. Így a Pro Wrestling szakmát felejtsd el, mert ott aztán jobban is be fognak szólni neked. Meg, ha ott is ugyanezt fogod csinálni szerencsés esetben is csak elzavarnak téged.
Meg ahelyett, hogy itt hisztiznél, lehet, hogy már el is kezdhetted volna a Pro Wrestling tanulást, ha Pesten laksz.
Ha igazán Pro Wrestler akarsz lenni, akkor előbb ne a testeden akarj változtatni gyúrással, hanem a viselkedéseden gyökér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!