Milyen vesszőt vegyek? (Alu vs Carbon)
Szia!
Nézd az alu egy szar:D
A tábládba valószínűleg azért áll ferdén a vessző mert több rétegű és elirányítja még a versenytábláknál is előfodrul!
De az íjad beállítása is lehet rossz ami még valószínűbb.
Mellesleg a legjobb az alukarbon vessző méghozzá az ACE de vigyázz milyen keménységűt veszel mert minden fonterőhöz más kell. Amikor a legtöbb csúcsomat lőttem navigator karbon vesszővel lőttem szóval az sem lehet olyan rossz:P
Milyen íjad van? Melyik klubban vagy?
Ha vannak kérdéseid nyugodtan írj rám tudok pár dolgot 9 évig íjászkodtam tavaly hagytam abba és a mai napig vannak csúcsaim:)
Köszi és grat a csúcsaidhoz :D
Még az első íjam van, egy éve se íjászkodok még ez egy samick polaris. Már vettem de köszi eddig karbonnal lőttem, és nagyon gagyi volt , beman carbon flash 750-14 ma vettem meg a vesszőket lőttem is velük és , nem gondoltam volna hogy ennyi múlik rajtuk , sokkal pontosabbat lőttem :DD
amúgy easton platinum plus. Mint mondtam még kezdő vagyok és az egyesület is egy éves :D Haraszti-ic :D Egyenlőre elég ez a felszerelés késöbb majd szeretnék venni egy komolyabb íjjatt már vannak stabik rajta irányzék berger stb. de van akinek sokkal jobb felszerelése volt versenyeken és így is jobb helyezés értem el :D köszi mégegyszer !! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!