Hány éves kortól lehet fehérjét szedni?
Figyelt kérdés
Az a problémám hogy 15 éves vagyok és a szüleim azt mondják hogy ne szedjek fehérjét mint port. De az osztálytársaim akikkel együtt járunk kondizni ők pedig szednek. És hát legyünk őszinték sokkal jobban is néz ki az ember ha fehérjét szed, több okból? Mit ajánlotok kezdjem el én is vagy várjak? És ha várjak akkor addig mit csináljak?2012. márc. 29. 15:13
1/4 anonim válasza:
Én 14 éves koromban kezdtem el szedni, fehérje az nincs korhoz kötve még a 6 éves gyerekeknek is hasznos lehet, a húsban is van fehérje mégis ehetsz, csak itt sokkal koncentráltabban van jelen a fehérje mint a húsban és más ételekben, de csak akkor éri meg ha van hozzá komplett étrend anélkül nem sokat ér... :)
2/4 A kérdező kommentje:
És ha megkérhetlek le tudnál írni egy ilyen étrendet mert nem szeretnék csak úgy nekivágni, hanem következetesen szeretném csinálni.
2012. márc. 29. 15:31
3/4 anonim válasza:
Persze : [link]
Itt tudsz válogatni hogy melyik kategória kell neked:)
4/4 anonim válasza:
Edzés után mindenképpen fogyassz proteint testtömeg kg/2 mennyiséget grammban számolva, de a fehérjetartalom legyen ennyi.
ehhez mehet még 40-50 dextróz.
Napi étrendet itt keress, válassz tömegnövelő étrendet a testtömegednek megfelelőt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!