Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Sok a különbség?

Sok a különbség?

Figyelt kérdés

Sok a különbség e között a 2 fehérje között?

Power Protein vs 100% whey protein

Az egyik az olcsóbb így többet tudnék belőle szedni, mondjuk napi 3 adagot, míg a drágábból csak napi 2-t. Melyik éri meg jobban?

2012. márc. 28. 18:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát én sok Power Proteint vettema kedvező ára miatt , nekem jónak is miősült, de 100% whey nem véletlenül drágább hiszen tiszta tejsavó koncentrátum ami gyorsabb felszívódású mint a power protein(bár ebben is van tejsavó) én reggel, délben , edzés után power proteint+dextrózt szedek és jó...

de általában edzés utánra tejsavót javasolnak:)

2012. márc. 28. 18:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezen gondlokodom én is, hogy a PP-t tudnám szedni reggel, edzés után, meg este a whey protein árából, amit csak 2x este és edzés után. Van 1 hónapra kb. 15.000 rá. Melyiket ajánljátok?
2012. márc. 28. 18:57
 3/5 dirtboy ***** válasza:

1 hónapra 15ezer az nagyon sok pénz csak fehérjére,mellette kell vitamin és szénhidrát is ne feledd.

úgy lenne a legjobb hogy veszel egy tajsavót és egy kevertet is aztán edzés után menne a tejsavó más időszakban a kevert.

ha van 15ezred havonta csak fehérjére akkor ezt simán meg tudod oldani.

2012. márc. 28. 19:04
 4/5 A kérdező kommentje:

a többi hónap még bizonytalan:D

lehet veszek 1-1 kilósat wheyból és power ből is. És más kiegészítők mik kellenek?

2012. márc. 28. 19:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Multivitamin: Scitec Mega Daily One.

Szőlőcukor(dextróz).

2012. márc. 28. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!