Mit edzzek az Örs vezér tér környékén?
Figyelt kérdés
Szeretnék találni egy olyan helyet, egy olyan mozgásformát, ami szórakoztató is egyben. Nem fogyni akarok (alkatilag nagyon vékony vagyok), csak el vagyok tunyulva. A futás és a konditerem nekem nem jött be :)Szívesen várok minden ötletet, kíváncsi vagyok kinek mi vált be! Köszi!2012. márc. 19. 09:37
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, de annyira nem úszom jól! :)
2012. márc. 23. 10:19
3/3 Benooo911 válasza:
Szia! Én a capoeirát ajánlom a Cédrus piacban vannak az edzések. Nagyon király sport, mint mozgás kultúra, mint önvédelem, mint megfigyelőképesség, mint ritmus érzék, hangszer használat, teljes testi izomerőt fejleszti és még kellemes a társaság is. Ha még érdekel akkor megtudom adni a pontos hely nevét ... Írj rám! Vagy ide ... csak azt lehet soká nézem meg ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!