Timtimi kérdése:
Mit gondoltok errol a feherje porrol?
Figyelt kérdés
Lehetoleg ch es zsir nelkulit keresek, dieta es edzes melle, sulyvesztes celjabol....
2012. márc. 16. 14:10
1/15 anonim válasza:
hát nagyon jó a minősége, de eszméletlenül mocsokdrágának tartom.
2/15 anonim válasza:
Beszarás, hogy az idióta lifetilt blog hatására már kb minden zumbázó hülyepics@ peak táplálékkiegészítőket használ.
3/15 anonim válasza:
első, te egy hülye bunkó lehetsz
4/15 A kérdező kommentje:
:)) masodik, merhetetlenul hasznos volt a hozzaszolasod, amugy a szavak amikkel minositettel inkabb teged minositenek,...
igen, en is ugy velem , hogy elegge eltulzott az ar, ...egyaltalan nem ragaszkodom a markahoz, mindossze azt szeretnem, hogy a szenhidratot(foleg cukrot) es a zsirt ne a feherjembol szedjem ossze....igy ha barki tud javasolni hasolno minosegu termeket, olcsobban...ne fogja vissza magat:) !!
koszonom a valaszokat
2012. márc. 16. 14:29
5/15 anonim válasza:
na és miért vagyok hülye bunkó?
6/15 anonim válasza:
amúgy amit én ajánlok az a [link]
tudod az a baj, h az igazán nagy szakértők el vannak bújva akik vágják az olcsó proteineket, én nem ajánlok olyat amiről semmit nem tudok.
7/15 A kérdező kommentje:
koszonom, ez is nagyon jonak tunik, egyetlen bajom vele az a sucralose:(....amivel edesitik.
2012. márc. 16. 15:14
8/15 anonim válasza:
hm nézz még itt is körül: bodybuildingbolt.hu. a nagy szakik innen szoktak ajánlani
9/15 bbuilding válasza:
10/15 G'sX válasza:
semmivel nem leszel jobb attól, hogy veszel dupla áron fehérjét amiben 1-2g-mal kevesebb ch meg szír van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!