CSapott ütés? Szerintetek utcán nem veszélyes?
hát az első kettőnek magára az ütésre gondoltam hogy ezt szerintem kesztyű nélkül nem is lehet ütni mert az ujjaid eltörnek
amúgy nekem egyenes után a kedvenc ütésem, arra jó szerintem ha 2 egyenes után az ellenfél kettős fedezéket vesz fel akkor oldalról rácsaphatsz eggyet és nem kell közel menned hozzá mint pl horognál
amúgy igazad van hogy elvész az erő de ha látod rajta hogy nem nézi mit ütsz csak fölveszi a kettős fedezéket akkor lehet szélesebb ívben is ütni(veszélyes de ha gyors vagy akkor nem veszélyes, sok gyakorlás)
csak azért érdekel a kérdés mert én nem akarok utcán verekedni de ha kéne akkor egyenesen kívül más távolsági fegyverem is elgyen(belharcot utálom emiatt horog meg felütés offos)
"Vágj csak be még néhány egyenest a bütyköddel az alkarjára! Egy életre megtanulja, hogy ne használja az utcán ezt a blokkot."
Nem hiszem, hogy egy verekedésben jártas embert, akit nem egyszer ütöttek meg ez különösképpen meg fog hatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!