Power Pro vagy Power Protein? Van valami különbség a két termék közt? Ki melyiket ajánlja, és miért?
G'sX válasza:
jól van okos vagy látom, tök mindegy melyiket veszed úgyis hülye vagy hozzá, hogy bármit is elérj
Neked ha valaki beszólsz, hogy nem érdekli a syngex, akkor neked az mind h@@ülye, meg i@@@dióta? Nagyon furcsa egyed lehetsz? Mindenhol csak szitkozódsz!!
Látom elég régi a kérdés, de hátha van olyan aki ráakad a témára, talán segíthetek pár gondolattal. :)<br>
Protein Power(Biotech)78%, ProMix(Scitec)70%, Power Protein(PowerTrack)77%.<br>
Mind a 3 tartalmaz tejsavó fehérjét, kazeint, és szójafehérjét. Hogy milyen arányban, azt nem lehet tudni, a gyártók ezt nem kötelesek közölni (alacsony áruk miatt nagy részben szóját tartalmaznak).<br>
A Biotech-es cucc semmi mást nem tartalmaz, csak fehérjéket, A Scitec-esben van taurin is, a PowerTrack-es pedig vitaminokkal van tuningolva.<br>
ProMix-et már használtam, ízre kifogástalan (csokis), nem érződik rajta a szója íz. A másik kettőről is olvastam nagyon sok véleményt, a csokis ízűt érdemes választani, biztosra menve.<br>
Igazából más különbségről nem tudok beszélni. Mivel a fehérjék arányát nem tudjuk, nem állíthatjuk, hogy bármelyik is sokkal jobb lenne a másiknál.<br><br>
Egyébként én nemrég találtam rá erre az oldalra: wheyprotein(pont)hu
Ízesítetlen tiszta tejsavófehérje 80%-os 3800Ft kilója. Ez a legolcsóbb, amit most találni lehet. Ha azt nézzük, hogy a ProMix-nek 3600 Ft kilója, ez meg 200 Ft-tal drágább, akkor el lehet gondolkodni :)<br>
Összefoglalva: már az is fényévekkel jobb, ha egy kevert fehérjét fogyasztasz edzés után, mert a szójafehérje-izolátum is sokkal gyorsabban felszívódik, mint bármilyen szilárd kaja. Persze a leggyorsabban tiszta tejsavófehérjével tudsz izomtömeget növelni.<br>
<i>Megjegyzés: # 5/16 szánalmas vagy, minek pofázol bele olyanba, amiről fogalmad sincs?</i>
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!