Miért izmosak a négerek többsége?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az interneten, és pl. a tankönyvekben is izmosnak, erős fizikumúaknak mondják a négereket. Akiket eddig én láttam, azok is egytől egyig izmos volt. Miért?
Értelmes válaszokat várok!
2012. márc. 1. 20:17
11/16 anonim válasza:
Tehát egy néger munkás nem volt jobban megterhelve fizikailag, mint egy európai jobbágy, vagy szabad paraszt.
Mellesleg mondom, a legjobb erősportolók mind fehérek.
12/16 anonim válasza:
Igaz, kevésbé sem volt megterhelve.(előző kettő voltam)
13/16 Velletto válasza:
A börtönökben szereznek nagyobb izomtömeget, hogy meg tudjanak erőszakolni más rabokat.
14/16 Alitea Guzman válasza:
A futóbajnok négereknek pl. etiópoknak hosszabb Achilles-ük van ezért tudnak gyorsabban futni. A rabszolgákat biztosan szelektálták de sokat nem vacakoltak vele mert a legsatnyább néger is jobb fizikumú volt mint egy indián ezért vitték őket a gyarmatokra. Semmi köze ennek a genetikához ha van egyáltalán ilyen tapasztalat hogy a négerek többsége izmos. Négerből is annyiféle van mint fehérből ami a fizikai adottságokat illeti
15/16 anonim válasza:
A négereknek azért olyan erős a testfelépítésük mert, a Fehér ember szolgálatára teremtek.Azért vannak hogy a Fehéreket szolgálják
16/16 anonim válasza:
viszont az is kérdéses miért nagyobb farkuk átlagban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!