Kondizáshoz mennyire jó? Több lent
Figyelt kérdés
Súlyzós edzéshez mennyire gáz a házi kolbász ? Van benne disznóhús, szalonna, stb. ahogy azt kell. Van több kilónyi itthon azért nyomom azt, hát nem csirkemell de hús...2012. márc. 1. 15:05
1/5 anonim válasza:
ez most komoly??? akkor inkább darált pulykamell vagy tojás ez a kettő már sokkal jobb mint a kolbász. Disznóhúst is lehet enni de abból inkább a hús részeket pl a comb
2/5 clint válasza:
max a comb karaj, de az sem a legjobb mível igen kicsi a fehérjetartalom a zsírhoz képest (pulyka, hal meg csirkéhez viszonyítva pláne)
Nemjó zsíros semmi nem épít izmot belőle, sőt kifejezetten ellenkezőleg hat... Ha bevágsz egy kolbászt még több órával később is képes egy fehérjeturmix felszívódását gátolni... a zsír ugyanis rengeteg benne.
3/5 A kérdező kommentje:
Hű bakker sajnálattal olvasom. Ám értem. Kösz
2012. márc. 1. 15:21
4/5 A kérdező kommentje:
Tojást viszont szoktam enni napi szinten. Bár egyszerre 3 nál többet semmilyen formában nem tudok, mert hányingerem van tőle. A halat meg szagáról is utálom.
2012. márc. 1. 15:30
5/5 justme123 válasza:
A tojást még véletlenül se edd nyersen.
Amúgy még mindig ott van a pulyka, de a legjobb a csirkemell. Én se vagyok eleresztve pénzügyileg, de napi 2x minimum megpróbálok csirkemejjet enni. A rizs meg nem drága
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!