Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Valaki irjon egy heti edzes...

Valaki irjon egy heti edzes tervet?

Figyelt kérdés
2012. febr. 29. 20:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Kezd ezzel egy hónapig: [link]
2012. febr. 29. 20:15
 2/5 anonim válasza:
Járj kettlebellezni :D.
2012. márc. 1. 00:04
 3/5 justme123 ***** válasza:

Ezt a ,,beszélgetést,, olvasva énis elgondolkodtam.

,,Hát meglepődtem pár dolgon. Pl. fehér rizs magasabb gi-vel rendelkezik mint a finom lisztből készült pékáruk? Ez meg,hogy? Úgy tudtam a fehér rizs is jó diétás szénhidrát ami nem hízlal és sokkal jobb mint a fehér kenyér. Ezek szerint nem így van. Ez nekem furcsa,mert testépítők is eszik diétánál meg a krumplit is és alacsony testzsírt tudnak vele eléri míg fehér kenyérrel nem tudnák. Akkor,hogy is van ez?

Gábor - 21. 02. 2010 - 12:15

13) Igen, egy hatalmas téveszme, hogy a fehér rizs nem hizlal és büntetlenül lehet enni. A testépítők azért eszik, mert rendkívül sok szénhidrát van benne, ami azonnal felszívódik (tehát rossz a glikémáiás indexe, mert igen hirtelen emeli meg a vércukrot) és a megemelt vércukor szinttel sok az energia a szervezetükben, nagy teljesítményt tudnak leadni.

A rizst fogyókúrázóknak egyáltalán nem ajánlanám, semmilyen mennyiségben.

Van még sok hasonló téveszme.

2012. márc. 1. 18:10
 4/5 justme123 ***** válasza:
bocsánat ezt nem ide akartam :D
2012. márc. 1. 18:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Jó ez ide is.:)
2012. márc. 1. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!