Mi a véleményetek a Power Track étrendkiegészítőiről? Sokkal olcsóbb mint a többi, minőségben is rosszabb?
A PowerTrack - PowerWhey-t használtam az elején, nagyon finomak, de árban sztem nem olyan jók.
A Scitec 100%WheyProtein sztem olcsóbb.
Ez is-az is jó minőség.
Igen,konkrétan a 100%whey protein olcsóbb mint a power whey,de például a power track-os power protein 4 kg 10.700ft (ez nem a reklám helye) és azért 10 ezer forintért scitec-os fehérjét nem lehet kapni.
Azért kérdeztem hogy vajon megéri-e a power track (power protein.
Én a Power Proteint használtam most fogyott el a mondjuk úgy próbadoboz. Olcsónak olcsó ilyen szempontból talán az egyik legjobb a piacon. Viszont elég nehezen oldódik nekem sokszor enyhén csomós maradt, persze ha sokáig és kitartóan kevered akkor jó lesz, de nekem a turmixgépben is maradtak csomók a falon ízre a csokist próbáltam és ha reggeli turmixba toltam némi zabpelyhet is és vízzel higítottam akkor az ize hát nem tudom nekem nem ízlett. Tejjel egész jó az ize, de ugye vízzel kell szedni viszont ami negatív, hogy kissé massza állagú lesz ugye 2 kanál kell belőle az 1 adag és mondjuk 4 deci vizzel is oltott mész állaga van. Összeségében nekem nem jött be most mást nézek. Ajánlottak Optimum Nutritionos 100% Gold Standard Wheyt ez ugye nem teljesen azonos típus hisz ez csak tejsavó fehérje a PP meg komplex. Ami viszont érdekes lehet az a Gasparis Intra Pro csak ugye PP-hez képest többszörös az ára.
Írták itt páran a Scitec-et én is avval kezdtem annó (rég volt) hisz nem ismertem mást, itthon a marketingjük elég durva tolják ezerrel, de amcsiknál tápkieg cég listán első 100-ban nincsenek benne és az alapanyagaik bizonytalan minőségű kínai szarok ízre meg azért jók mert cukrozva vannak. Én régen a WPC próbáltam tőlük meg még vmit amire már nem emléxem nem jött be azota ezek már megszüntek. Lehet van akinek jó nem tudom én nem vennék semmi scitec cuccot az tuti.
Ha annyira tudnám akkor nem tettem volna fel ezt a kérdést, nem gondolod? :)
De köszönöm a kommenteket, szerintem is jobban megéri a power track mint a scitec.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!