Szegeden lenne valaki aki futna velem? Mert egyedül már néha unom.
Merre szoktál, mennyit és milyen gyorsan?
Most télen is futottál a hidegbe?
Én várok tavaszig, amíg jobb idő lesz, addig mással pótolom:)
Például A Rókusi, Budapesti, Sziléri sugárutakon, A Tisza-partján a sétányon,van egy két kialakított köröm, még a körtöltésen is szoktam. Általában 6-12 km-t futok, az átlagos futótempóm az olyan 12 km/h, vagyis futásnál szoktuk megadni perc/ kilométerbe, az meg
5 perc/1km.
Nem mindig egyenletes tempóban futok, néha kedvem támad begyorsulni.
Télen- nyáron futok, gyakorlatilag lételemem mert e nélkül nem érzem magam jól( közérzetileg)
Hétköznap vagyok Szegeden, hétvégére hazautazom.
Egyébként ha te nem tudnál úgy futni mint nekem az nem probléma, futok a te tempódba, mert úgyis ha nem elég nekem akkor elmegyek majd még egyet futni. Ilyenkor azt nézem hogy futok valakivel és így kellemesebb. Volt hogy egy ismerősömmel futottam, de ő csak 1-2 km-t tudott futni, és ezt úgy oldottam meg hogy futva elmentem hozzá, az 4 km volt akkor vele lefutottam azt az 1-2 km-t és még vissza is futottam így megvolt a szükséges többlet.
Én Tisza-parton szoktam, néha körtöltésen is, de ott sok a kutyás..lehet futottunk is már el egymás mellett:)
Most több mint egy hónapot kihagytam, mert elég beteg voltam, meg rákaptam a spinningre és inkább oda mentem.
Futni vasárnap voltam először, akkor (ha hihetek a telómnak, amit mért) 54 perc alatt 7,7
tegnap pedig 59 perc alatt 9 km-t "futottam"..szóval hozzád képest én kb csak gyaloglok:)
szerintem az a lényeg hogy mozogsz és ez jó dolog.
Mindenkinek egyéni a tempója.
Én futás után google earthon szoktam lemérni hogy mennyit futottam ha tudom pontosan melyik utcákon mentem.
Otthon a futótársamnak van gps -es órája ami szerintem pontos bármerre is futunk.
Egy-két személyes dolgot elárulnál magadról? legalább név, életkor akár privátban is.
Akkor írsz privátot.
Bocsi de azért nem fogom itt kiadni magam egyből, főlleg, hogy nem én tettem fel a kérdést, tehát én nem "futok" senki után sem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!