Ismertek olyan testépítőt, aki válaszolna a kérdéseimre (kb 1 héten belül) valamilyen oldalon? Aki híres is
tudom hogy hülyék, csak nekik is bekéne ezt látni :D
mondjátok az állításokra hogy igaz vagy nem
1. tejet nem jó inni, mivel a fehérjetartalma nem szívódik fel, illetve emésztési gondokat okozhat
2. a banánnak a ch tartalmát nem kel lbeleszámolni a 5g/tskg-ba, mivel nagyrész fruktóz van benne
3. oda kel figyelni az étkezésre, hiszen kb az arány: edzés 30-70 étkezés
4. 1 órával kell a gyurmázás előtt szilárd táplálékot bevinni a szervezetbe
5. miután ittam fehérjeport, 30 percig hagyni kell hogy felszívódjon, majd utána kell szilárd táplálék
6. a fehérjeporban tényleg fehérjepor van, nem mészpor
7. a fehérjepor igenis hasznos, nem okoz halált
8. semmi sem helyettesíti a kemény edzést
9. 1 izomcsoportot hetente kell edzeni (kivéve: has, vádli)
kb ennyi, majd írok ha lesz még
Tejet azért sem iszunk, mert nem kell a sok tejcukor és zsír.
A banán ch tartalmát is bele kell számolni, attól függetlenül, hogy fruktóz is van benne. A többi nagyjából igaz.
1. Montez le írta
2. bele kell de a fruktó nem alkalmas edzés után,csak a máj ch ját tölti
3. igen
4. 1-1,5 órával igen hogy ne legyen annyi vér a gyomorban és a kaja ne okozzon rosszul létet edzésen
5. edzés után fehérje és ch után inkább 50-60percet kéne várni
6.így van,szoba festésre alkalmatlan
7.igen, de amit tommath /nem tudom hogy írja a nicknevét/ írt az amcsi szójáról az elgondolkodtató
8.így van,pina legyezés szart sem ér,saját testsúlyos meg nem éppen izom méretnövelésre jó
9.igen
Akkor írom tovább. A pihenés is nagyon fontos, tehát nem lehet pontos arányt felállítani, hogy melyik a fontosabb.
Edzés előtt van aki 1,5 órával eszik, úgy is jó.
Edzés utáni turmix után 40-60 perc is lehet a kajáig.
Van akinek beválik a teljes testes edzés het 3-szor, de általában a heti egyszer egy izmot elv a leginkább alkalmazott. Én is egyszer edzem egy izomcsoprtra.
GreenTea
1. Nem feltétlenül igaz, hogy nem szívódik fel belőle semmi, viszont azon érdemes elgondolkozni, hogy fél liter tej tartalmaz 15g fehérjét, 30g szénhidrátot és attól függően hogy hány százalékos 5-15g zsírt. Megéri? Nem a legjobb forrás a tápanyag bevitelre. A laktózt meg az emberek nagy része nem bírja.
2. Ha napi 5g/ttkg CH-t viszel be, akkor az összetett CH legyen. A banánban lévő cukor ezen felül mehet.
3. A 30-70 arány egy hülyeség. Az arány 100% edzés és 100% étkezés.
4. Az 1 óra edzés előtt nem szentírás, emberfüggő. Edzés előtt érdemes szilárd kaját enni.
5. A turmix utáni 30 perc sem szentírás. Szinte biztos hogy nem fogsz túl hamar enni utána, tehát kajálj amikor tudsz.
6. Amit boltban veszel, abban az lesz, ami rá van írva.
7. Halált csak akkor okoz, ha letüdőzöd.
8. Neked semmi, a hülye haverjaidnak fél óra beszélgetés cigizés közben bőven megfelel edzés helyett.
9. Általában igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!