Tikana kérdése:
Van valami jó kis mozgásfoma Újpesten?
Figyelt kérdés
27 éves, molett lány vagyok és keresek valami jó kis sportot Újpesten, azon belül is inkább Káposztáson. Minden érdekel, ping-pong, hastán, zumba, salas, foci, tramblin,...Tényleg... Örökmozgó vagyok...2012. febr. 20. 19:55
1/4 anonim válasza:
a lakkozó suliban van spinning edzés.
elől meg ott a konditerem,ott is van kangó meg mindenféle csoportos edzés.
sétálj arra,ki vannak írva.
a teremtől fél percre a lóverseny téren meg ott van az ökölvívó terem,van ugye boksz,k1,meg mma edzés ha ahhoz lenne kedved.
2/4 anonim válasza:
molett örökmozgó :D ezt hogy kell elképzelni? örökké túrórudit tolsz, vagy mi?
3/4 A kérdező kommentje:
1. Köszi, a spinning és a kangoo ötlete tetszik.
2. Szeretek mozogni és szeretek enni is. És nem vagyok csontváz. Nekem ezzel nincs bajom.
2012. febr. 20. 22:20
4/4 anonim válasza:
ilyen pitsariszákat nem tudok ajánlani.. azt bárki tud..
de itt van Kápon az egyik legkomolyabb keleti harcművészet és egészség megőrző edzés Budapesten, vagy talán ~ az egész országban. legalábbis itt is vannak edzéseik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!