Valaki irna neken egy jó box al kapcsolatos idézetet?
Figyelt kérdés
2012. febr. 17. 21:01
1/4 anonim válasza:
Nincs azzal semmi baj, ha az embert a szorítóban vagy azon kívül padlóra küldik. A baj ott kezdődik, ha ott is marad.
- Muhammad Ali
Ez csak munka. A fű nő, a madarak énekelnek, a hullámok a homokot mossák, én meg embereket verek.
- Muhammad Ali
Ha valaki olyan nagy, mint én, nehéz szerénynek lennie.
- Muhammad Ali
A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik.
Szintén ALi
2/4 anonim válasza:
"Nem az a kemény gyerek, aki sok ütés tud bevinni, hanem aki sok ütést tud elviselni."
3/4 anonim válasza:
"Ha valaki még egy ilyen kérdést ír ide, leboxolom."
Én
4/4 anonim válasza:
Soha ne feledd, a legnagyobb tehetség a szorgalom! A küzdelem mindössze egy kemény játék, de igazán eredményes csak komoly munkával lehetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!