Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Olcsó húzódzkodó?

Olcsó húzódzkodó?

Figyelt kérdés
Honnan tudnék venni olcsó rudat Pécsen?

2012. febr. 16. 14:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ilyen mától van a lidl-ben: [link] , de nem tudom mennyire jó, nekem olyan van amit az ajtókeret közé kell tenni.
2012. febr. 16. 14:53
 2/12 A kérdező kommentje:
és ez önmegtámasztós?
2012. febr. 16. 15:55
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, azért írtam, hogy nem tudom mennyire jó. Nekem ilyen van, ez teljesen ok: [link]
2012. febr. 16. 16:07
 4/12 anonim ***** válasza:

Nekunk nem pont ez van, de hasonlo. Ez a beakasztos azert jo, mert barmikor leveheted, lerakod a foldre es trinyozhatsz, fekvozhetsz vele. Ja, es telen ruhakat is lehet ra teregetni :)

Amugy kicsit ossze fogja cseszni az ajto tokot (megfogja a fekete szivacs, illetve megnyomja a fat) szoval ha alberletben vagy, akkor ennek a "rongalasnak" a javitasa plusz koltseg lehet.

2012. febr. 17. 00:54
 5/12 A kérdező kommentje:
Szóval az öntámasztós az nem rongálja.
2012. febr. 17. 13:27
 6/12 anonim ***** válasza:

Ami a kepen van (es ami nekunk is van) az onmegtamasztos. Vagyis nem kell hozza semmi, csak maga a rud meg egy ajto tok.

Amit az elozo valaszolo linkelt, ahhoz be kell furni egy (vagy tobb) csavart a tokba es van hozza egy kis sin, amibe behelyezed a rudat (legalabbis regen olyanunk volt). Ez nem rongalja a tokot, kiveve, hogy a csavar helyen lyuk marad, de az onmegtamasztos (beakasztos) az megfogja nyomni a fat.

2012. febr. 17. 18:07
 7/12 anonim ***** válasza:
ma 18:07 ugyertem, hogy ami a Lidl-ben van az onmegtamasztos. A sportszershop-os pedig szerelni valo.
2012. febr. 17. 18:10
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem a szerelhető van, de csak oldalanként egy-egy csavarral kell felfogatni egy kis fekete műanyagot és ezekre illeszkedik a két vége a rúdnak + a közepét ha tekered, akkor a két vége kintebb tekeredik és beszorul az ajtókeret közé. Így nagyon stabil lesz.
2012. febr. 17. 18:18
 9/12 A kérdező kommentje:
DE az önmegtámasztós nem az amikor van egy külön része a falnak, ami nekitámaszkodik [link] az!
2012. febr. 17. 20:02
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez olyan szerintem, mint amit először linkeltem. A lidl-shez hasonló, felrakod a keretre és kész.:)
2012. febr. 17. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!