Mit és mikor ehetek sport után, amivel nem ártok?! Hányszor kell sportolni egy héten?
Nem azért ment le rólad izom mert nem edzettél közben hanem azért mert csak 4-5 naponta ettél fehérjét emiatt a "csúcs" diéta miatt.
Sok fehérje, kevés szénhidrát nomeg edzés, ezzel visszaépítheted egy fél év alatt kb...
Nekem egy héten 4 edzésem van, plusz hétvégén meccs!Másfél órásak szoktak lenni az edzések!Szerintem ennyi kell, hogy formában tartsd magadat!Edzés után, ha eszel akkor csak gyümölcsöt egyél Pl.:alma,narancs,grapefruit(zsírégető hatása van)!Ám az evés attól is függ, hogy mikor edzel, mert én este fél6tól 7ig edzek!Neked is ez lenne az ideális sztem!Mert én úgy tudom, hogy este 6-7 után már nem lehet enni, esetleg gyümölcsöt!
Egyébként az nagyon jó, ha futsz(ezt írtad is),meg van Rubint Rékának videója, ezek is jók nagyon ha feszesíteni akarod magadat!
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!