Hogy hívják azt a szert amit a bokszolok használnak gyors fogyáshoz?
... nincsenek fogyasztószerek, nincs gyors fogyás.
fogyi rovatban 625x le lett már írva.
barátom, ha én írok erre a fórumra, akkor naponta 10-30 idióta próbál az agymenésével lefárasztani. ezek után nem tudom milyen stílusban kéne írnom. szerintem érthető lenne, ha elküldenék mindenkit a fenébe.
persze nem muszáj így tennem, úgy is csak színlelt idegesség lenne. szerinted ha valakinek csökken a testzsírja, azt hogyan nevezik?
.
..
.
.
.
..
.
..
.
.
...
fogyás. helyi fogyás vagy fogyasztó szer pedig nincs.
nem égetnek vele zsírt.
azért használják,hogy mérlegelésnél beleférjenek a súlycsoportba,de csak vizet adnak le vele és mérlegelés után visszaisszák pár nap alatt.
egyébként szauna ruha a neve-
azért nem így működik a dolog. Én évekig jártam konditerembe és úgy van ,hogy felkenik azt a krémet ami hőt termel utána alufóliával betekerik a hasukat aztán fel a póló és edzés. Otthon űlve nem fog égni a zsír.
Ez arra jó ,hogy izzadj és így gyorsabban fogyj.
Ezt szauna közben is megteheted;)
Sajnos nem emlékszem a krém nevére:S
előbb elnézést akartam kérni, mert félreértettem, súlyvesztést zsírégetésnek gondoltam.
aztáán kiderült, hogy te tényleg helyi zsírégetésről írtál, ott van a hozzászólásodban. ami hülyeség, nem tudom miért bas.zogatás, hogy ezt leírom O_o
mérlegelés előtt meg minden megy, izzasztás, esetleg vízhajtók, kevesebb kaja.. ezek mind órák alatt változtatják az ember testtömegét. természetesen annyi értelme van, mint letenni a kezedben lévő súlyzót. elmész dobsz egy sárgát, + izzadsz kicsit és máris könnyebb vagy.
Ezek a tekercseléses módszerek nem égetnek le a hasról 1 g zsírt sem , csak rövidtávú vízvesztést okoznak, ami ivás után vissza is töltődik. Nincs helyi zsírégetés sajnos, pedig milyen egyszerű lenne, csak betekernénk magunkat és fogynánk zsírból.:)
Akkor nem is kellene diétázni és végezni a sok kardio és/ vagy aerob mozgást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!