A Scitec 100% Creatin monohidrat caps - ban egy szemben hány gramm kreatin van?
egy szem hány grammos lehet?
napi 60gramm kreatint olvastam felvezető szakaszban
ezért hány szem, hány grammos?
650mg,azaz0,65g van egy kapszulában
soha nem kell 60g,valamit félre olvastál
ne vegyél ilyet,vegyél 500g os por kretint
mark86
Utolsó ne beszélj hülyeségeket...13 centit kellett. :)
a por -tól öklendezem, visszajön! nem hiába a tabletta
110kg vagyok
mennyit kell felvezető időszakban szednem, és mennyit szinten tarónál?
hány szem\nap?
mark86
Oda van írva bazeg...
Oszd el testsúlyodat hárommal. A kapott számnak megfelelő grammnyi kreatint szedj naponta a töltés ideje alatt (1. hét). Ezután ennek a fele is elgendő a szintentartáshoz. Alkalmazd éhgyomorra valamilyen egyszerű cukorral (dextróz) és 3,5 dl folyadékkal minden 5 g kreatinhoz. Egyszerre maximum 10 grammot szedj be. Kúraszerűen 6-8 hétig alkalmazandó, utána 4 hétig pihenőt érdemes tartani a kreatin szedésében (mert a szervezet hozzászokik, és csökken a hatása).
mark86
még 5 centivel lejjebb meg ez:
Kérdés (2012. 01. 16.)
Hello!90 kg vagyok és megfelelően elosztottam az arányokat napi 30 gramot kell bevinnem ami kb 40 kapszulát jelent, és 3 napon belül elfogyna, mit tanácsolnál?? válaszod előre is köszönöm
Válasz (2012. 01. 17.)
azt, hogy por alakú monohidrátot szedj. nem véletlenül javasoljuk mindenkinek ezt a megoldást! Tölteni mindenképp a por alakúval tölts, vagy ne tölts hanem szedd a szintentartó adagot kezdettől fogva kapszulás formában (ha ragaszkodsz a kapszulához).
Kérdés (2012. 01. 16.)
heló! 90 kg vagyok szeretném megtudni hogy hány gramm kreatint vigyekbe naponta a szervezetembe és hogy ez hány kapszulát jelentene előre is köszi!
Válasz (2012. 01. 17.)
Klikk ide:shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=327#mennyicaps
és ide:shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=327#mennyikrea
Kérdés (2010. 06. 14.)
most kezdem a gyurást kén nekem egy kretin caps kurát 52 kilo vagyok menyit hizok tölle 1 honap allat köszike
Válasz (2010. 11. 9.)
Ha most kezded, akkor ne szedd! A kreatin NEM kezdőknek való kiegészítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!