Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Testépítés: tápanyagfelvétel?...

Testépítés: tápanyagfelvétel? Gyors anyagcsere? étrend-kiegészítő készítmények? Nagy segítség kellene?

Figyelt kérdés

Üdv mindenkinek!

Kb 1-2éve elkezdtem (mindenféle táp nélkül) edzeni/kondizni ,azóta kicsit formásodtam is (láb,hát,váll, leginkább bicepsz)

Most unokatesóm (aki már jó pár éve testépít)invitált hogy én is járjak el vele normálisan konditerembe!

Viszont egy nagy problémával állok szemben(nem vagyok egy nagy darab,pont hogy nem vagyok vékony):

Hiába eszek mint egy disznó(éjjel-nappal,hízlaló,kalória dús kajákat) egyszerűen gyors az anyagcserém (van úgy hogy ha tényleg bőségesen bekajálok akkor egy nap vagy 2-3szor is elmegyek nagy Wc-re)! Ennek következtében,hiába van normális étrendem,a gyors anyagcsermének "köszönhetően" a bevitt ételből a tápanyagot a szervezetem nem tudja kellőképpen felvenni mivel hamar kiürül a szervezetemből!

Erre kellene nekem valami megoldás: valami módszer?!

Vagy valami olyan szer ami megakadályozza a gyors anyagcserém ,vagy olyan szer "étrend-kiegészítő" amivel pótolni tudom a tápanyagot a szervezetemben!

Tápozni (Anabol,Tej-savó,protein,fehérje) nem merek ,mert állítólag az úgy hat: amikor edzek akkor felfújódok ,de ha abbahagyom akkor leeresztek és löttyedtek lesznek az "izmaim"!

Persze ha netán valami olyan készítményt találnak amivel kicsit segíthetném az izmok regenerálódását/felépülését/növekedést + tápanyagot is tudna biztosítani és nem eresztek le tőle akkor vevő lennék rá!

Segítségeket , módszer/termék ajánlatokat várok!

Köszönöm előre is!

2012. jan. 30. 18:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Anyagcsere lassítás = szén tabletta

Garantált siker , nem lesz sűrűn nagy dolgod a wc-n

XDDDDDDDD

2012. febr. 3. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!