Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A Booster boxkesztyűk milyenek?

A Booster boxkesztyűk milyenek?

Figyelt kérdés
1-2 Twins kesztyűn is a Booster logója van alul, de egy Twins az 30 körül van, Boostert láttam 8500-ért.
2012. jan. 30. 00:13
 1/4 anonim válasza:
Az én tapasztalatom az hogy nem rosszak "jó" bennük boxolni csak nagyon hamar szétmegy a csuklónál a pántja, nem tudom hogy meddig terjed ki neked a boxkesztyűre való ár de az Everlast boxkesztyűk szerintem jobbak és csak pár ezer forintal kerülnek többe (3000-4000) .
2012. jan. 30. 07:56
 2/4 anonim ***** válasza:

a booster a twins "belépő kategóriájú" cuccai. ezek olcsóbb anyagból (műbőrből) vannak, ezért hamarabb szétmennek.

Amúgy, ha érdekel, nekem van egy kiváló állapotú Twins kesztyűm, 14 unciás, fekete, Pesten, ha érdekel írj privit.

2012. jan. 30. 08:54
 3/4 anonim válasza:
Amin alul a Booster logója van azt is a Twins gyártja, csak egy kicsit más a kesztyű kialakítása. Amúgy ugyanúgy egy nagyon jó minőségű 100% bőr kesztyű mint a többi Twins kesztyű. A Booster amúgy már az egyik legjobb minőségű gyártó, sokszor a Twins cuccokat is veri. Amúgy meg a Booster termékek nagy részét is a Twins gyártja a King, Queen stb mellett.
2012. dec. 9. 02:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, megpróbáltam a kesztyűt, amit konkrétan kinéztem, minőségre rendben is volt, de nem passzolt valahogy, nem volt kényelmes.
2012. dec. 9. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!