A Booster boxkesztyűk milyenek?
Figyelt kérdés
1-2 Twins kesztyűn is a Booster logója van alul, de egy Twins az 30 körül van, Boostert láttam 8500-ért.2012. jan. 30. 00:13
1/4 anonim válasza:
Az én tapasztalatom az hogy nem rosszak "jó" bennük boxolni csak nagyon hamar szétmegy a csuklónál a pántja, nem tudom hogy meddig terjed ki neked a boxkesztyűre való ár de az Everlast boxkesztyűk szerintem jobbak és csak pár ezer forintal kerülnek többe (3000-4000) .
2/4 anonim válasza:
a booster a twins "belépő kategóriájú" cuccai. ezek olcsóbb anyagból (műbőrből) vannak, ezért hamarabb szétmennek.
Amúgy, ha érdekel, nekem van egy kiváló állapotú Twins kesztyűm, 14 unciás, fekete, Pesten, ha érdekel írj privit.
3/4 anonim válasza:
Amin alul a Booster logója van azt is a Twins gyártja, csak egy kicsit más a kesztyű kialakítása. Amúgy ugyanúgy egy nagyon jó minőségű 100% bőr kesztyű mint a többi Twins kesztyű. A Booster amúgy már az egyik legjobb minőségű gyártó, sokszor a Twins cuccokat is veri. Amúgy meg a Booster termékek nagy részét is a Twins gyártja a King, Queen stb mellett.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, megpróbáltam a kesztyűt, amit konkrétan kinéztem, minőségre rendben is volt, de nem passzolt valahogy, nem volt kényelmes.
2012. dec. 9. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!