Tudtok-e edzéstervet kizárólag fekvőtámaszra és húzodzkodásra?
Én úgy csinálnám, hogy néhány (15-20) sima fekvő után kezdenék egykezes fekvővel (ha már megy) 3-szor amennyit tudsz mindkét oldalra, majd 3-szor sima fevő, majd pár sorozat szűk fekvőt is nyomnék.
Utána húzódzkodás 4-szer szélesen hátizomra, majd 4-szer szűken magad felé fordított tenyérrel bicepszre.
Ez menne heti max. 3-szor, minden edzés nap után legyen pihenő nap.
Mondjuk én a többi napon edzenék pl. lábra is.
Ha nehezíteni akarod később a gyakorlatokat, akkor vegyél fel hátizsákot, amibe raksz nehezéket.
Én mindig a max.-ig csinálnám, de a fegyencedzés könyvben van kezdő, középhaladó és haladó szint, 5, 8, 10 ismétléssel, ez a húzódzkodásra vonatkozik. Fekvőre 5,10,20 ismétlés van a szinteknél.
Le tudod tölteni a könyvet ncore-ról.
igazából a lényeg nem az, hogy egymás után megtudj csinálni 100 fekvőt vagy húzódzkodást.
én a helyedben húzódzkodásból 10-15 ismétlést csinálnék, ha pedig már nem erőltet meg, jöhet a táska aztán pakold meg f*szául ;)
A súlyt úgy próbál meg kalkulálni, hogy a szériák végén, már nehézkesen menjen.
Fekvőnél ugyanez de ott inkább 15-20 fekvőt csinálnék szériánként. aztán mehet a táska :) vagy a hugod ültesd a hátadra :P :D:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!