Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan előzhetem meg a lóról...

Hogyan előzhetem meg a lóról való esést?

Figyelt kérdés

(Mindenhol azt olvasom h nem kell erősen szorítani a nyerget a lábammal de viszont nekem azt tanítják h igen.)

Örülnék néhány tanácsnak h h előzzem meg a leesést.

2012. jan. 22. 20:49
1 2
 11/12 anonim válasza:
Cyan-nak van igaza. A lovaglás technikai sport. Zárt ülés a lényeg - ami nem azt jelenti, hogy szorongatni kellene (érdemes ráguglizni, számos helyen leírták, ezt mit jelent). Emberek, gondoljátok már végig, ha egy ló nem akarja, hogy rajta maradj, vagy nagyon megijed, és hülyeséget csinál, mekkora erővel kellene szorítani, hogy ez fenn tartson?! A bika rodeósok sem maradnak fenn többnyire pár másodpercnél (ott ugye 8 mp a cél), pedig nekik rögzítve van a kezük, és így tudnak még kapaszkodni is.
2012. febr. 7. 13:11
 12/12 anonim válasza:

aki felül, le is esik. ha meg akarod előzni a lóról való esés, felejtsd el a lovaglást, mint olyan..

de amúgy szoríts a lábaddal, és dőlj egy picit hátra, nyomd le a sarkadat, akkor mélyebb lesz az ülésed.

2012. ápr. 15. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!