Okosak segítségét szeretném kérni, akik tényleg értenek hozzá? Mi történne velem, valami egészségügyi ok vagy valami?
fogyózom, és nem bírok enni sok húst mert szüleim vegák és nem nagyon veszünk, sajtot, túrót, tojást szoktam néha enni ha van
tofuból van mindig sok kaja de én azt egyszerűen nem bírom megenni nem szeretem
arra gondoltam hogy fehérjeturmixot fogok inni, de azt van ráírva hogy napi 2 lehet inni, de mi van akkor ha napi 4et innék belőle, így meglenne oldva a fehérjebevitelem
nagyon köszönöm
20:24 én ismerek 96 éves vegetáriánust aki több évtizede nem volt beteg és kiválóan mozog beszél tökéletes memóriája van. Több vega ismerőssel együtt azon a véleményen vannak, hogy a hús nélküli élet hosszabb.
ami miatt káros lehet az a fehérjehiány de azt sok táplálékból lehet fedezni hús nélkül is.
Én azért nem tudnék már meglenni nélküle.
Kedves kérdező, a proteinport nem csak meginni lehet hanem akár főzni is belőle. De napi 4 nem árt ha szilárdat is eszel mellé.
igen tudom főzni is szoktam vele-gyümölcsleves, tejberizs, rizskoch, mákosguba, zabkása, köles édesen, krémlevesek gyümölcsből
de van hogy csomósodik, és csomósan eszem meg így is ér vagy nem szívódik fel semmi?
Fel fog szívódni ne izgulj.
Feloldani csak azért szoktuk mert szárazon elég szar benyammogni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!