Harcművészetet szeretnék tanulni, tanárt keresek, megtanítana valaki pár rúgást, ugrást?
Figyelt kérdés
Anélkül hogy 20on ezreket kelljen fizetni valakinek. Zsonglőr vagyok, pár érdekeset biztos tudok mutatni (pl kötelekkel, TALÁN botokkal is) ez kölcsönösen jólehetne mindenkinek :) Természetesen valami "mozgékonyabb" stilus érdekelne, nem a "pusztítós". Köszi! :)2012. jan. 19. 09:36
11/14 anonim válasza:
13/14 A kérdező kommentje:
:) nem is tudom, edzeni is tudok magamtol, nekem inkább az kéne, hogy a két sorral feljebb láthato videot vki élőben mutassa meg :) van egy jópár év triatlonos múltam is, tehát némi állóképesség meg erő is előfordul bennem, tényleg csak azt akartam h találjak vkit aki képes azokra a látvány- mozdulatokra, és ráér egy órát:)
2012. jan. 22. 11:06
14/14 anonim válasza:
JA háát tudod nem biztos hogy ha valami látványos az hatásos is !!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!