Ha suliban b@asztat néhány ember milyen küzdősportot, harcművészetet tudtok ajánlani amit rövid időn belül tudok használni suliban?
Ha magas vagy, kinyújtott kézzel próbálj piciket ütni, sok kicsi sokra megy. Ha alacsony, akkor meg próbáld kibillenteni az egyensúlyából, ő hamarabb elveszti, mint te, és érvényesül a "minél nagyobb, annál nagyobbat esik" elv.
A technika? Parasztbox: üsd, ahol éred. Ha meg komolyan gondolod, akkor box, thaibox, kickbox; de ezeket nem fogod rövid időn belül megtanulni, ahogy egyik küzdősportot sem.
a késeket nem tudja elfelejteni, mert ha majd kiáll a melléből akkor menthetetlenül eszébe fog jutni.
ugyanis az ellenségei sem felejtik el. sőt senki sem aki gyilkoláson és erőszakon töri a fejét.
apropó, jogos önvédelem: senkit ne hagyja aki tanúskodhat ellened, és sose találjanak a helyszínen. ez a jogos önvédelem. mert az egy dolog, hogy túléli az ember, de ha idősebb leszel majd értékelni fogod (Kérdező) milyen jó, ha nem SÜNdörögnek az ember körül. az a legbiztosabb, mert amúgy tüskét böknek az emberbe.. tök mindegy hogy jogosan védekeztél vagy nem, ha te élted túl akkor bűnös leszel.
én szimplán a tradicionális boxot ajánlanám:rávezet a tobbi harcmuvészetre is ha kébobb mást szeretnél v. ha ennél maradsz akkor is leütheted öket.
viszonylag nem bonyolult harcmuvészet de sok gyakorlással hatásos.
haggyuk a wing tsun-t meg a hatékonyságát jó légyszi.
tanulj akármilyen kung fu-t csak ne wing-tsun legyen
ennyi.engem ha piszkálnk én odamegyek gyorsan oldalról egy nyakas lökés földreeseik és bumm egy rúgás a bordára
http://www.youtube.com/watch?v=1mJCe8qGh7Y
ne hagyd magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!