Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hasi műtét után mit lehet...

Hasi műtét után mit lehet sportolni?

Figyelt kérdés

Konkrétabban lágyéksérv műtét után.

Előtte thai-box,és minden ami konditeremben végezhető.

Az orvos az eddigieket letiltotta,csak könnyed gyakorlatok végezhetőek itthon.

Mik ezek?

Választ légyszives úgy,hogy én a szóban forgó személy barátnője vagyok,és fogallmam nincs a sportolással kapcsoaltos kifejezésekről :)

esetleg valamilyen monitoron nézhető filmszerű,amit utána kell csinálni ? (mint a fogyisoknak,terheseknek van)

2012. jan. 15. 11:28
 1/7 anonim ***** válasza:
hasi műtét után pár hónapig csak valami kis bohóckodásokat fokozatosan, utána meg mehet rendesen bármi
2012. jan. 15. 11:38
 2/7 A kérdező kommentje:

Bő 3 hónapja volt a műtét,eddig ténylegesen semmit nem lehetett,max séta,most már a valami bohóckodást kellene,de ez mit takar?

Tavasszal lehet majd elkezdeni fokozatosan konditerembe.

de addig itthon mit lehetne?

ami tényleg nem megerőltető

teljesen járatlan vagyok a témában,légyszives valaki

2012. jan. 15. 11:57
 3/7 anonim ***** válasza:

norbis duci torna. ezt barátnődnek találták ki.

meg értelemszerűen a kalóriabevitelt vissza kell fogni, amíg nem sportol. ne legyen az hogy x hónap alatt ennyi meg annyi fölösleget felszedett.

2012. jan. 15. 12:09
 4/7 A kérdező kommentje:

én vagyok a lány,ő férfi,jó alakkal

fogyott sokat műtét után,ugyhogy az elhizástól nem félek

norbi ducitornája nem lesz túl megerőltető?

persze egyszerre kevés idő,20-30 perc,vagy ha hamarabb kezd fáradni

(műtét előtt heti többször 2 óra volt,most én vagyok,aki visszafogja :) )

2012. jan. 15. 13:05
 5/7 anonim ***** válasza:

szerintem az nem lesz túl megerőltető.

de legyünk komolyak, mert ugye komoly dologról van szó. nem lesz olyan egyszerű, mint beszerezni egy norbi torna videót (ami amúgy minden más embernek sza.rra se' jó, kivéve ilyen esetre mint ami most van) DE meg kéne próbálni hozzáférni tai-chi gyakorlatokhoz. ezeket a szükséges nehézségi szinten lehet végezni, tehát vannak egész könnyűek is, viszont az egész testét megmozgatná, visszaszoktatná az edzéshez, és feltöltené energiával.

egyre több helyen lehet tanulni, erre a célra bármelyik edzés megtenné. az oktatóval tudatni kell a helyzetet, hogy ennek megfelelően adjon feladatokat, gyakorlatokat.

2012. jan. 15. 13:18
 6/7 anonim ***** válasza:
a másik ilyen lenne pedig a qigong. szintén hasonló értékekkel, mint amiket leírtam. tekinthetőek ezek egy fajta gyógytornának, amíg vissza nem áll a teste, és fel nem épül.
2012. jan. 15. 13:20
 7/7 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen,végre valaki komolyan is válaszol :)

utánanézek

2012. jan. 15. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!